swetty_18 Merhaba kızlar.kımı korona olunca özel hastane doğuma almıyor dıyor,kimisi doğum yaptım diyor brn tam olarak anlamadım.Korona testı pozıtıf cıkıp doğuma alınmayan var mı?
Aybiketopal swetty_18 hastaneden hastaneye değişiyor ben pozitif çıktım alınmadım izolasyonum bitince tekrar test vericem o zamana kadar şikayetim olursa 112 ile şehir hastanesine gidebilecegimi soylediler
Morprenses swetty_18 doktor seçimini etkileyen bi durum bence benim doktorum özel hastane olmasına rağmen bırakmıyor gebelerini sperliğini maskesini tulumunu giyip yaptırıyor doğumu
swetty_18 Aybiketopal ben corona degılım ama esım pozitifti negatife döndü. pazartesi sezeryan ıcın tahlıllerım yapılıp gun verilecek muhtemlen test de isteyecekler. pozitif çıkarsam neyle karsılacagımı bilemedim.orduda yaşıyorum bende ama burdada sehır hastanesi yok
Aybiketopal swetty_18 bazı hastaneler kabul ediyomus bende burada okudum ama hastanenize sormak daha doğru olur
swetty_18 Morprenses benım doktorumda özel ama hıc cevremde son zamanında koronaya yakalanana denk gelmedım gebelik boyunca koronada olmadım.o yüzden bilmiyorum. doktorum dan da cok memnunum bı aksilik cıkarda doğuma giremezse doktorum dıye tedirgin oldum bı