zulalerdem Merhaba Ankara şehir hastanesi özel oda fiyatları hakkında bilgisi olan var mı birde doğumu yaptıracak olan doktoru seçmek istiyorum o da belli bir ücret karşılığındaymış bunlar hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi 🙏🏻☺️
Umran__37 zulalerdem ilk defa duyuyorm bole biseyo bende sehir hastanesine gidiyorm cogu akrabam orda dogum yapti bole biseyi ilk kez duydum 🤔
Sinemmmmm58 zulalerdem ozel oda yok diye biliyorum zaten odalar tek kisilik maksimum 2 kisilik oluyor oda koronadan dolayi 1 kisi aliyolar sehir hastanesinde de ozel doktor yokki siz en iyi bilgiyi hastaneden alirsiiniz bence biz sordugumuzda vip odadan bahsetmislerdi onlarida normal vatandasa vermiyorlar diye biliyorum
zulalerdem Sinemmmmm58 şuan farklı bir şehirdeyim Ankara’ya gittiğimde görüşeceğim inşallah teşekkürler
Gizemin-minnakI @zulalerdem Hacettepede var bu dediğiniz . Ama şehir hastanesinde yok diye biliyorum . Çünkü yatışım yapılacaktı ve ben para karşılığında özel oda istiyorum dediğimde öyle bir şey yok ama doğum olursa tek kişilik odada kalırsınız dediler . Ve gerek de yok bence . Odaları özel gibi çok güzel . Sancıyı çekerken çift kişilik odada olabilirsiniz . Ama doğum yaparsanız tek kişilik odada kalıyorsunuz . Ve eşiniz refakatçi olabiliyor