YamacDemirinAnnesi sudamlasi https://www.hepsiburada.com/skechers-12737-bkw-burst-kosu-ve-yuruyus-ayakkabisi-p-SPORBT12737BKW-38 daha yeni aldım bu modeli çok rahat 👍🏻
sudamlasi YamacDemirinAnnesi ya bunlar güzel ama tabanı yılan derisine benzıyo bende o hayvandan korkuyorum🙈ama model olarak çok güzel güle güle giy ben link atamadım hepsiburadadan aldım 4 tane yorumu vardı baktım güzeldi aldım
tomurcukannesi sudamlasi sketchers ın üzerine tanımam . Hamile değilkende hem sketchers giyerdim hamileyim şimdide giyiyorum terliğini falanda aldım hepsi rahat
Marpling sudamlasi ben tüm yazı birkenstock terliklerle gecirdim evet çok para ama değiyor inan hiç agrım olmadı.skechers spor ayakkabı alsanda kapalı kalınca ister istemez şişiyor
sudamlasi Marpling teşekkür ederim canım dışarı çıkmıyorum çok fazla sadece ayda bir hastane kontrolüne gidiyorum o kadar şişmezler herhalde aldım çünkü☺️
YamacDemirinAnnesi sudamlasi iyi yapmışsın canım genel olarak rahat bir ayakkabı zaten memnun kalırsın ☺️
Okaradeniz sudamlasi terlik sandalet gerisi yalan 40 numara ayakla 2 aydir sadece bunlari giyebiliorum:)
EFA sudamlasi bence skechers çok iyi hem çokrahat hemde esnek ayaklarım şiştiğinde bağcıkları açmam yetiyo yaz kış giyiyorum valla hava alıyo içi
sudamlasi Tuba704 😄boy uzamasın ya şişse bu kadar problem olmaz da kadın ayakkabısında 40 dan yukarısı zor bulunuyo hatta yoktur belkide
Ayseayse5664 sudamlasi 37 dem 40 a çıkan ayaklarıma ne giydiysem yakışmadı adidas aldım çok kaba duruyor