papatyasever34 https://resimyukle.io/r/DkI1ZerBBu benim Bal kizim❤aynı babası benle hiç alakası yok sankim ben tasimiyorum😅 Maşallahınizi alalım teyzeleri 28 haftadan merhaba😌❤
Deletedmom623737 papatyasever34 Sizin bal kız çok fotoğraf çekmeyi seven bir cadı olacak belli pozunu yerim ya 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🍯 maşallah ona 💝💝 Benim oglanda hiç göstermez kendini 🧐 Sır gibi saklar yüzünü 😅
semakulekci papatyasever34 Maşallah canım çok tatlı ben 21 de detaylıda gördüm yüzünü renkli sonrası yok çok merak ediyorum ama doktorumun ultrasonu renkli değil 🥲
papatyasever34 benimmdunyamm o haftalarda nasıl geçecek zaman diyodum bende🤭Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
papatyasever34 Deletedmom623737 bu defa uyuyodu bizimki başından beri hiç sakınmaz kendini cinsiyetini de hiç saklamadi hemen gösterdi 🤭🤭
Deletedmom623737 papatyasever34 Bizimkisi de cinsiyeti gösterdi hemen açmıştı bacakları yaylanmıştı ahahaha bide 28 haftada gördüm yüzünü 36 hafta şuan daha göremedik 🤭
ikizekiz papatyasever34 ayyyy bu hallerini görmek istiyorum ben de bir an önce. Allahıımmmm maşallah sana güzel kız. Sağlıkla ve vaktinde gel annene babana🤍🎉🤍🎉🤍🎉🤍