Btl2652 İzlediğiniz ve cok bgendığiniz. Filmler varsa yazarmısınız hanımlar 🥰 bu arada EŞİM hint filmlerini cok seviyor bırçogunu izlemişizdir ama yınede onerısı olanlar yazsın beklıyrm 🤗
Momydemet Btl2652 Hıçkırık Hint filmi izlemediyseniz güzel ama benim en beğendiğim Bajrangi Bhaijaan(Sevginin Gücü) bu da Hint filmi ağlama garantili 🤪
Btl2652 EdizEliz yok Cnm izlemedim bırcogunu izledik hınt fılmlerınn ama tabıkı ızlemediklermızde olmustur 😊
Btl2652 Momydemet EdizEliz ay kızlar Sevginin Gücünü izledik eşimle beraber eşimde cok bgendı gercktn harıka bır filmdi teskkur ederım 🥰😍 .
Btl2652 caghan_annesi ay bızde oyle EŞİM özellkel hınt film istıyr 😂onuda ben alıstırdım hint filmlerine 🤣 dediğin filmi izlemedim Cnm. Şimdi butun yazılan filmleri lıste yapcm sırayla yputubedan bulabılcklerımızı ızlycm 😊
EdizEliz Btl2652 aaa canım sevginin gücü izle ve ömrümde izlediğim en güzel film deyip yaz bana o kadar iddialıyım harika ötesi🥰
Momydemet caghan_annesi 😅 öyle oluyordu bana da hemen konusuverse diyordum. Ama öbür yazdığım film çok güzel. İzlemediysen tavsiye ederim🥰
caghan_annesi Momydemet izledim izlemem mi bazen abartı olsada filmler valla izletiyo ağlattı mı iyi ağlatıyo 😅
caghan_annesi Btl2652 bunu net izleyin canım iki kardeşin arasında geçiyo boks filmi baya sarıyo eminim eşinde sende çok beğenirsin ben eşime izlettğimde baya sevmişti😅
Deletedmom_85 Btl2652 izledin mi bilmiyorum canım. Eşim geçen izlettirdi bana da. o önceden izlemiş normalde de pek izlediği şeyi izlemez izledik beraber beğendim ben filmi hem duygusal hem bilim kurgu ortaya karışık bir şey olmuş Filmin adı yıldızlararası 🌟
Btl2652 Deletedmom_85 bilim kurgu demi Cnm ben cok sevnrım bilim kurgu fılmelrını de yıldızları arası dıye cıkuyor youtube da galıba dedgın odur muhtemelen izlemedim listeme kaydedeyim 🥰