Hilalzynp yenihamiscik45 canım girmedim ama fiyatını biliyorum once kadın doğum doktorunda muayene olacaksın aynı gün icinde seni perinatologa yönlendirecek fiyatı 550 tl
yenihamiscik45 Hilalzynp tamam canım sağolasın geçen senin doktoruna gittim ona devam edeyim diye ama devamlı hastası olmadığım için çok ilgilenmedi
Hilalzynp yenihamiscik45 canım bana denk gelmedi valla öyle tabiki ozelde bebeği daha iyi gorebiliyosun bide devamlı hastasym ben olan sorunları bile unutmuyor doktor
yenihamiscik45 Hilalzynp aynen hak verdim zaten çünkü devamlı doktorum değildi o yüzden diye düşündüm
Hilalzynp yenihamiscik45 19 haftalık oldum canım bebek göstermiyor canım haftaya detaylida öğrencem insallah
yenihamiscik45 Hilalzynp hadi inşaallah bakalım bende yarın detaylıya gireceğim çok heyecan var bakalım 🤗
Hilalzynp yenihamiscik45 mediguneste gircem canm bnde hayrlsyla gir bakalm sen anlatrsn bana da nasl geçtiğini
Zeynep_ksk Hangi doktora muayne oluyorsunuz acaba doğum için salihliye geleceğim bende yardımcı olursanız sevinirim
yenihamiscik45 Zeynep_ksk medigüneş İlker beye muayene oluyorum ben memnunum güzel ilgileniyor tercih edebilirsiniz