Mineee_klnc Merhabalar herkese 6 haftalık gebeyim ve acayıp midem kazınıo sureklı.sizce normal mi basından geçen var mı?
Kaderkaya54 Mineee_klnc Bende çok acikiyorum karnımın doymasi için. Baya bir yemek yemem gerekiyorki bı kaç sagat acikmim ama tam doymayinda durmadan bisiler yemek istiyorum gece saglerinde bile aciktigimi hisediyorum durmadan yemek yemek istiyorum anlicagin
Klcaysgl Mineee_klnc bende öyleydim canim ailem falan şaşkinlikla bakarlardi bana yarim saatte bir bişey yemezsem bayilcak hissi olurdu sonradan düzeliyo ama merak etme
Miray8 Mineee_klnc kesinlikle muzu öneririm, yemek hazırlamaya sabredemiyordum Bi tane muz yiyince midem normale dönüyordu 😅
ipekveatlas evet o haftalarda yemezsem ölücekmisim gibi sürekli acıkıyodum sonradan geçti.. 12. haftadan itibaren gecmisti sanırım
Mineee_klnc ipekveatlas benmde ole yanı kendımı çok mutsuz hissediyorum devamlı aklım midemde. Teşekkür ederım☺️
Mineee_klnc Süreli midem aç sürekli ve kazınma dediğiniz gibi çok yersem 3 saat götürüyor ama snra hep kazınma hissi.inş benmde geçer.