zeynepdurunun_annesi melekkizim_00 32. haftada sürekli oturabiliyor musunuz ki? Ben 15 haftalığım o kadar uzun süre oturamıyorum 😂
Burcusenkoc melekkizim_00 bence covid bu kadar artmışken kapalı ortam da o kadar süre kalmayın çünkü doğuma da az bir süre kalmış riske atmayın kendinizi derim
Asena17 melekkizim_00 ben gittim orumcek adama kizim karnimda hic durmadi surekli vurdu bende filmi izledim :Ddd
Sedadgr melekkizim_00 35+2 haftalık hamileyim bugün gittim hiçbir sıkıntı olmadı sadece sinema daki ses yüksek olduğu için bebiş daha fazla tekme attı 😉
Sinemmmmm58 melekkizim_00 kendinizi cokmu skiyosunuz acaba bence su zamanlarin tadini cikarin 2. Ye hamileyim valla sinemaya gitmeyi ozledim esimle
Btl2652 melekkizim_00 kız 36 haftalıgım haftaya bende gıtmeyı dusunuyrm sinemaya ozmn kadar dogum yapmazsam 😂 dilber ’ayı çok merk edıyrm fragmanı harıka baya cekici geldı 🤭
Btl2652 melekkizim_00 ay bılmıyrm Kı Cnm benım son haftaları artık ben gıtmeyı dusunuyordum ınslh skıntı olmaz ustune birde sınava grcm 2 saat boyunca mecbur oturmak zorunda kalcm