Ssubasi Merhaba. 9 aylık kızıma memeyi bırakması için ne yapabilirim. Hamile olduğum için doktor emzirmeyi bırakmamı söyledi zararı varmış. Sabahları çok aramıyo fakat gece kalktığında biberon istemiyo meme istiyo yardımcı olur musunuz lütfen?
Sinemmmmm58 Ssubasi benim bi arkadasim sey demsti gece oglu tam uyancagi sira salca surmus ustune de kendi saclarindan koymus onun ustune bidaha asla istememis memeyi banda bu sekilde biraktir dedi ama biz kendi kendimize biraktik
Guney16_Enes21 Ssubasi Ben ruj sürmüştüm kırmızıydı kanıyor diye emmek istemedi oğlum ama arada bakmak istiyordu hala kanıyor mu diye bende gösteriyordum. Tabi biz 2 yaşındaydık sizin nasıl olur bilemiyorum 🤷♀️
2melekannesi_ Ssubasi hamilelikte bir süre sonra sütün tadı değişiyor bebek kendiliğinden bırakıyor diyorlar belki biraz zaman geçince kendi bırakır
Sinemmmmm58 Ssubasi eger tiksinmezse evet ona dikkat edin kendim denemedim ama bana gelen tavsiye bu yondeydi ama sabir tasi var bi arastirin onuda deneyebilirsiniz faydasini goren cok var
Ssubasi Esraliiii hamile olduğumu da yeni öğrendim şuan 15 haftalık ve ense kalınlığı sınırın üstünde çıktı hastalık olma ihtimali varmış 2li tarama testi 18. Haftaya kadar yapılıyodu dimi yanlış hatırlamıyorsam
Ssubasi Guney16_Enes21 keşke anlasa onlardan ama malesef 🤣 tek geceleri problem oluyo gündüzleri mama vs veriyorum emzirmiyorum. Geceleri video izleterek mama vermeyi de denedim ama ille de meme istiyo 😪
EsilaMiracAyazEren_Moms Ssubasi emzikle oyalamayı dene bi de. Bende oğlumu kesmek zorunda kaldım. Ama normal süt yerine devam sütü verdim biraz daha tatlı şekerli gibi bi süt. Marka olarak pınarı tercih ettim. 3-4 gün öyle uğraştım. Sonra uykuya düşünce kendiliğinden bıraktı. Hem memeyi hem biberonu bi de böyle dene bakalım. İnşallah yardımı olur. Zor bir süreç. Allah yardımcın olsun
Ssubasi EsilaMiracAyazEren_Moms teşekkürler. Emzik doğdundan beri emmiyo veriyorum çıkarıyo biberona da yeni alıştı çikolata falan sürüp veriyorum emziğe ama bitince atıyo😅😅 napıcam bilmiyorum gerçekten
EsilaMiracAyazEren_Moms Ssubasi Valla benim iki çocuğumda ne emzik ne biberon aldı. Ama oğlumda zorla alıştırdım. Kesmek zorundaydım çünkü. Şimdi ki doğacak olanı hem emziğe hem biberona alıştırıcam. Çünk ikisiyle bal etmek gerçekten zor sonradan uğraşmakta zor oluyor.
Ssubasi EsilaMiracAyazEren_Moms deniyorum ama yok doğduğu günden beri ikisini de almadı biberonu da mecbur acıkınca emmek zorunda kaldı. Üzülüyorum ama yapıcak bişey de yok mecburuz😪
EsilaMiracAyazEren_Moms Ssubasi aynen öyle senin ki yine biraz daha büyükmül ben kızımı 5 aylık kesmek zorunda kalmıştım. Oğluma hamile kalınca
Ssubasi EsilaMiracAyazEren_Moms ya bide hamileliğin de sonlanma ihtimali var ense kalınlığı sınırın üstünde çıktı hastalık olabilir dediler varsa alıcaklar😪