Zeytin20 Tat koku gidenler nasıl geldi? Kaç günde geldi? Ekstra bişey yaptınız mı? Deliricem yemekleri yakıyorum. Oğlumun kokusunu duymuyorum.
Oznurkk Zeytin20 bende 27 gün sonra doğum var en çok ondan korkuyorum ya kokusunu alamazsam diye 🥺 ama sanki bugün yavaş yavaş koku almaya başladım gibi
ipekveatlas benim tat koku gitmedi ama eşimden biliyorum ağustos ayında covid geçirdik onun kokusu gelmedi hala tam olarak,tat var. ben üstüne tekrar covid oldum onun kokusu halaaaa yok.. alsa bile artık kokuları farklı alıyomuş mesela limon yumurta vs
Zeytin20 ipekveatlas ay inanmıyorum 🥺 oğlumun kokusunu duymuyorum. 3 gündür ot gibi hayatım var ya 😵💫
glsmsny Ece003 benım de karantınada 4. Günüm tat koku yok çok kötü bir durum inşallah hemen geri gelir 😕
swetty_18 Ccgdm burun tıkanıklığını nasıl çözdünüz peki?ben corona olmadım ama grıp gecırdım testım negatıf.bogaz agrım vs gectı ama hala burun tıkanıklıgı geçmiş degıl
Ccgdm swetty_18 inanır mısınız Korona atlatali on günü geçti benimde hala burnum tam olarak açılmadı gece yatarken nefes almakta güçlük çekiyorum doktorum deniz tuzu içerikli bir burun spreyi yazdı onu kullanacağım artık Burun bandı ile yatiyordum çünkü
glsmsny 4-minikannesi-32 Allah şifa versin. Benım ilk ıkı günüm cok kötüydü uyku felan yoktu. Gün geçtikçe belirtiler hafıfledı uyuyorum cok şükür
Yamantosunannesi Benim 9. günüm burnum hala tıkalı atamadığım bı balgam var. Tat var sanki ama koku kesinlikle yok…
4-minikannesi-32 Yamantosunannesi balgam atatsanız kurtarırsınız inşallah bende aynı şekildeyim çok geçmiş olsun
Zeytin20 Oznurkk ay inşallah gelir 🥺 3 yaşında oğlum var kokusunu duymuyorum öpüyorum yok yani inanılmaz bişey 😟
Yamantosunannesi Ccgdm hamileler kullanabiliyor mu o spreyleri bende doktorumdan isteyeyim uyumakta zorlanıyorum hep ağızdan nefes alıyorum..
Ccgdm Yamantosunannesi kadın doğum doktorum yazdı çocuk spreyi olarak geçiyor hamile olduğum için onu yazdı