incikinannesi Kızlar bebeğim bugün az hareket ediyor çok aktif değil tedirgin oluyorum sizin de öyle mi? Bide ara ara karnım sertleşiyor
Mrvsmt2502 incikinannesi bende 33 e gircem yarın benimkide öyle minik minik harelet ediyor yeri daraldı diye düşünüyorum 30 da falan çok hareketliydi
Duygukam incikinannesi 33+4 deyim iki gündür aşırı sakindi benimde ağladım hatta hem korku hem endişe bugün fıkır fıkır oldu yine🧿 bir hafta sonra kontrolüm var hareketlerini sayıyorum şuan çok tuhaf bir süreç herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini🙏
Nurr122 incikinannesi Benim ikinci gebeligim 33+5 günlük olduk bizimde bu hafta hareketleriniz baya azaldı sürekli kasılma sertlesmeler oluyo umarım normaldir
MrsMavis incikinannesi benimde gündüz aktif değil gece çok hareketli 34 +2 olduk normal bence toplanarak doğuma hazırlık yapiyor
incikinannesi Duygukam evet haklısınız çok tuhaf zor bi süreç ne kadar hareket etmesi gerekiyor ne kadar saymam gerekiyor o konuda da bilgim yok tedirginim. Dün çok aktifti ve dün duygusal bi günümdeydim ağladım bayağı o da hareketlendi bugün durgun 😔
Mrvsmt2502 incikinannesi stres yaptıkçada azalıyor hareketleri onlarda hissediyor iyi düşünelim. 10 unda doktora gideceğim size de bilgi veririm bu konuda 🥰
Bebegimveben0811- Doğuma kadar her hafta 2 3 gün aralarda azalma aralarda çoğalma olur üzülme aynılarını yaşadım çok korkuyosun icin tedirgin biliyorum ama onu rabbime emanet et korkma
incikinannesi Mrvsmt2502 çok sağol Allah razı olsun bende 11 inde gidicem iyi haberler duyalım inşallah 💕🤲🏻
adsmom incikinannesi 34. Haftada aynı şeyi yaşayıp korkudan hemen acile gittim, hiçbir şey çıkmadı ertesi gün hareketlendi, doktor bu dönemlerde normal ama yine de her hissetmediğinse gel bakalım dedi bana 🙏