minikportakal Deletedmom154 ben babynestini trendyoldan aldım emzirme yastığı,puset örtüsü,puset minderi,emzirme önlüğü,baddaniyesini instagramdan tasarımcı anne den yaptırdım çok memnunum ona diktirdigim kumaşın aynısından trendyoldan babynest aldım aynı şekil
EryaCa Deletedmom154 Kişiye göre değişir gerekli mi değil mi benim oğlumun yatağı odasındaydı gündüz içinde yatırmak için salonda çok kullandım bazen onda uyurken kucaklayıp onunla yatağına koydum çok iyi oldu benim için dönmesini de engelliyor ben babynest.com sayfasından almıştım emzirme yastığı ile birlikte ikisi de çok işime yaradı
Fnen Deletedmom154 bana arkadaşım verdi ama bence gerekli bir şey değil, tabii ana kucağı aldıysanız. Düşününce gündüz yanımdayken ana kucağında olur, yatağına zaten reflü yatağı aldım. kanepede yanına ufak bir yastık koyarak yapılabilir
Tubatural Deletedmom154 valla okadar gerekliki ben bi besik icin takim aldim bide koltukta dursun diye a101 den almistim en azindan uyanik oldugunda pusete degilde babynestte koyuyorum