Birgul Sevilllllllllllllllllllll eyla okudum ilk başta, karışık sanki biraz zor bilemedim ya koymayın bence☺️
Pemberuya Sevilllllllllllllllllllll Bence anne olan sizsiniz kalbinizden geçen neyse o isim olsun. Benim annem ismimi Eylül koymak istemiş kimse fırsat vermemis bazen söylüyor üzülüyo insan.. Kibar isim begeniyorsaniz koyun bence ☺️
Esra_ibrm Saygı duyuyorum ama başka bi isimde bakabilirsin elya yunancadan zeytin tanesidir türkçeden anlamı ne?
LawyerEce Sevilllllllllllllllllllll Yunanca zeytin demek. Orjinali Elia. Pek sevemedim şahsen. Onun yerine Ayla, Alya olabilir bilmem hoşuna gitti mi.
Gkce_56 Sevilllllllllllllllllllll benim kızımın adı elya kimsenin dalga geçtiğini de duymadım her ismin dalga geçilecek bir tarafı vardır benim adım gokce bana da Gökkuşağı derlerdi küçükken mesela. Elya cennette cicek adıdır her duyan da beğeniyor değişik çok güzel isimdir diyor ve de çok akıllı masAllah🌸
Sevilllllllllllllllllllll Gkce_56 ya bebeğiniz kaç yaşında bende çok sevdim ama herkes bı laf söylüyor
Melekistan Sevilllllllllllllllllllll Bence tatlı beğendim ben 🥰 Bende Buğlem ismini çok beğendim ama banada fikir verirmisiniz ☺️☺️
Gkce_56 Sevilllllllllllllllllllll Sevilllllllllllllllllllll içinize ne sinmisse onu koyun benim ilk kızımın adı elisa ikinciye hem uyumlu hemde kimse de olmayan isim istedik elya koyduk duyan herkes de ne güzel ismi var diyip anlamını soruyor bir tane çevremden kötü diyen duymadım her ismin kendine has alay geçilecek bir tarafı vardır olmayan isim yok önemli olan kötü anlami olmaması caiz olması
Gkce_56 Sevilllllllllllllllllllll ben herseyine kadar araştırdım analiz anlam olarak olumsuz yanınida okumadım anlami zaten cennetteki cicek