Nilufar_1996 bebislerimi_buyutuyorum marketten kayısı nektarı içiyorum hemen çıkıyorum son bu iki haftadır bende de başladı kabızlık içemezsem 3 4 gün çıkamıyorum
Guncem bebislerimi_buyutuyorum evet gercekten baskin bir tadi olabiliyor ama marketlerde riviera satiliyor onlar kokusuz aklınızda bulunsun. Cok gecmis olsun.
MeyraRana bebislerimi_buyutuyorum annem hatta çok zorluyorsn kendini çocuğu çıkarırsın diyor da ama napim rahatsız oluyorum yapamayınca.
bebislerimi_buyutuyorum MeyraRana Valla bende aynı şeyi düşünmüyor değilim 😅😅 Allahım korusun evlatlarımızı 🤲💖
Ceylankosova bebislerimi_buyutuyorum ben hem hamileligin verdigi seyler hemde progestan fitil sebebiyle asiri gaz ve kabizlik yasiyorum doktr bana kefir yada probiyotik kullan hafifler dedi gaz icin onerdi sanirim bunu ama belki kabizliginada iyi gelir
portakalcicegii bebislerimi_buyutuyorum kuru cennet hurması, kuru kayısı, ceviz, süt, bal.. blenderdan geçirip içebilirsiniz. Doktorum önermişti
Miramerve bebislerimi_buyutuyorum bende hiç sevmem 😂 her sene anneannem gönderirdi kimse yemezdi bu sene kansızlıkta olunca işte bebişim için yedim 😊