Htchknn bebelacdt bende de var çok fazla afedersiniz sarı renkte akıntı. Ne yapıcaz bilemedim. Geçen hafta idrar testi verdim ama temiz çıktı. Akıntı geçmiyor ama
bluees1207 bebelacdt gileburu suyu var aktarda bulabilirsin ben ameliyat dahi oldum ilaçlar da fayda etmiyordu doktorum iyi bir ürologdu prof. Bana bunu önerdi ve beni çok rahatlattı gebelikten olumsuz bir etkisi varmı bilmiyorum ama bi meyvesuyu türü bu yine de bi doktoruna danışarak kullanmanı tavsiye ederim
Nezii bebelacdt Ben serklajlıyım enfeksiyon olmamam gerekiyor o yüzden çok araştırdım. Kuru dut kaynatıp içiyorum 2 günde bir Bulabilirsen birde kızılcık suyu çok iyi gelir.
bebelacdt mminiginannesi10 içmeme rağmen hala azalmadı ve içmeye devam ediyorum insallah biter bu enfeksiyon ya
bebelacdt Htchknn bende idrar testi verdim ama enfeksiyonlu çıktı doktorum tek gecelik suya karıştırılan bi ilaç verdi fakat yinede azalma bile olmadı
silences @“bebelacdt”#p2034704714 gün boyunca sabah aç karna iki yemek kaşığı ev yoğurdu ve iki yemek kaşığı gerçek zeytinyağı karışrırıp ye kesin çözüm
Bernako Malesef gebelikte yediklerimiz sınırlı olacağı için, ilaç harici geçirmek pek mümkün değil. Bol su ve doktorunuz verdiği ilaç 🤷🏻♀️
bebelacdt Bernako suya karıştırılan tek gecelik bi ilaç verdi içtim ve cok suda tüketiyorum insallah geçer cok teşekkürler ♥️
Glfdnaktr Bende gebeliğin başından beri var asla geçmiyo birsuru antibiyotik ve başka ilaçlar kullandım geçmiyo hatta 24. Haftada aşırı mide bulantısı ve kusma yaptı beslenemedim hastanede yattım bı gün çok kötü bende artı olarak vajinal enfeksiyon da var ☹️😪
Gamze68777 Glfdnaktr değerlerin kaç canım bende de ikisi var doktora gitmedim henüz acilde 8-10 löksit görüldü
bebelacdt Pemberuya ben kendimi bildim bileli sürekli enfeksiyonum vardı bunun icin bir sürü doktora gittim ama geçmedi bagırsaklarından gelen bi mikroorganizma olabilir dediler onun icinde ilaç kullanmıstım yine geçmedi asla kafana takma olmuyor psikolojisinden çık cunku herşeyin bi vakti var ve herşey vaktine esir bunu bil♥️ cok sükür ki herşeyin dermanı olan bi çağdayız birazcık sabır♥️♥️♥️
bebelacdt Dmllale hayır canım bi zararı olacagını düsünmüyorum yine doktoruna da danış fakat suyla seyrelterek kullanmanı öneririm♥️