papatya56 Kızlar progestan fitili kullandıktan sonra bütün gün akıntım oluyor gunde 4 5 defa çamaşır degiştiriyorum sizinde akıntınız oluyo mu nasıl baş ediyosunuz
Mucizem_211 papatya56 benimde öyle fitil kullandıktan sonra ped kullan canım akıntı geçene kadar yoksa iç çamaşırı dayanmaz ben öyle yapıyorum
3oglanannesi papatya56 evet oluyor her tuvalette bi parça peçete koyuyorum her seferinde de değiştiriyorum sürekli çamaşır değişmekten kurtulmuş oluyorum çamaşır günlük değişiyorum
papatya56 Elayvzz Canım ben serklajlıyım hamileliğimi ögrendigimden beri kullanıyorum iki düşügüm var
Elayvzz papatya56 bende 8 haftalık oldum kahverengi akıntı gelmeye başladı bugün sonra koyuldu renk doktor bugün bana da verdi fitil
Ezoo35 Ben altıma koyduğum peçeteyi bile ütülüyordum. Sizde böyle kağıt havluları ütüleyin. Kullan at yapın. Bende kullanırken öyle yapıyordum
papatya56 Elayvzz Ben 24 haftaya kadar hep içtim bir haftadır fitil olarak kullanıyorum 4 haftalıkken pembe lekelenmem oldu progestan iğnesi vurdum o gun kesildi şimdide her hafta progestan iğnesi vuruluyorum
Duygudikicidkc Ben günlük pes kullanıyorum hiçte birşey yapmadı yoksa çamaşır değiştirmekle başa çıkılmaz
papatya56 Duygudikicidkc Günlük ped iyi degıller bende kullanmaya korkuyorum serklajlıyım enfeksiyon olmamaya dikkat ediyorum
Elayvzz papatya56 bana da bugün iğne yaptılar bide fitil verdiler sabah akşam olmak üzere ne kadar süre kullanıcam onu bilmiyorum hafta içi doktoruma gidicem tekrar