Serapds berna_92 34 oldum daha hazır değil 🙈 çantaya koyacağım kıyafetlerin bir kısmını yıkadım ütüledim, dürdüm bebeğimin dolabına koydum ama bir kısmı daha yıkanmadı . Biraz daha enerjimi toplayıp yapmayı düşünüyorum . Siz kaç haftalıksınız
Miniklimonum berna_92 ben 34 oldum haftaya falan düşünüyorum 10 marta gün verdi ona göre ağdamı kuaförümü de ayarlıcam riske atmamak için en ufak tüylenmede ağdaya gidiyorum çantayıda 36 da düşünüyorum ya
Tubmavi berna_92 bence 33-34e kadar bitmiş olsun arkadaşım 36da doğurdu ne zaman geleceği belli olmuyor
berna_92 Miniklimonum ben de baktığımda geç kalınmış en son 32 de hazır olsun diyordu ama sizlere de sormak istedim. Doğru söylüyorsunuz her an hazır olmak lazım
Miniklimonum berna_92 evet vallaha artık riskli zamanlar inşallah zamanında sağlıkla gelsinler sma biz hazır olalım ne olur ne olmaz :)
berna_92 Ozlem2206 ben de şimdiden başlamalıyım o zaman 32 haftalık olucaz haftaya. Şu an hiçbişey hazır değil 🙈
Milam_34 Bende 33 hafta hazır sayılır bir geceliklero yıka utuleme koy o kaldı ne zaman gelicek belli olmaz
Ozlem2206 berna_92 şimdiki aklım olsa 30ları görmeden hazırlardım 32+2de başladım 32+5de bitirdim ama bende bittm üç dört gün kendime gelemedim geç yapanların hepsi pişman zaten bende dahil
berna_92 Ozlem2206 doğru söylüyorsunuz aslında hemen başlamak gerekir sonunda rahat etmek için. Ben de annem gelecek onunla yapacağım yoksa tek başıma bitirmem günlerimi alır.