Haydi Nurhan88 ay inş canım ya çok geçmiş olsun zorlu bir surec olmuştur inş bu sefer hersey güzel gider 🤲
Nurhan88 Haydi amin inşallah hepimizin Doğumu çok kolay geçer ve sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏🏻
Haydi Minnakhayaller ya benimde kızım erkek gibi 😂😂yani erkek tipi var bütün komşular bunun peşi erkek dediler bide bında hiç kusmadım kızımda çok zor geçti valla ben pek inanmazdım böle şeylere ama gerçekten doğru çıktı 😂
Haydi ipek-nefes11 maşallah canım Allah bağişlasın sana ben devlete gidiyorum bakalım nasıl olcak valla ilkinin acısını düşündükçe korkuyorum
ipek-nefes11 Haydi ahhhh ki ne ahhh bende aynı pisikolojideyim yavrum olmasa kendime hiç kayırmıycamda biran önce toparlanmak hedefim rabbim yardım etsin inşallah🤲🏻
alcang Minnakhayaller hamileliğim çok rahattı sezaryenim ilkine göre çok daha iyiydi şuan üçüncüyü olcam bekliyorum 6-7 haftam var🥶
eslemsi Kizimin 3 yasini doldurmasina 1 2 ay kala doguruyorum aralari neredeyse 3 yas oluyor. Plansiz benim ki yoksa ikinci asla dusunmuyordum uzun yillar. Ilkim 37.5te 3600 dogdu simdi 38i gormek istiyorum 39da olabilir hatta. Daha 16 ancayim
RuveydaYasin EsmaaaaMeva1 elbet var yok değil ama şükür iyiyim hep kontrol altındayım zaten en ufak bir ağrı sızıda kendimi dinler ona göre hareket eder doktora giderim
nevamm1 RuveydaYasin canım merhaba bebegin4 aylıkken hamile kaldın galiba biraz bahseder misin doktorun bu duruma ne diyor riskleri den vs.bahsettimi dikişlerin açılma durumu vs olabiliyormu.
RuveydaYasin nevamm1 elbette ki riskli doktor kontrolünde ağrıdığında doktoruma danışırım veya zaten ultrasonda görüyor dikişin durumunu ona göre bakıyor