Haydi Yavaş yavaş korkular başladı ya birde benim aradan 1 buçuk sene geçti nasıl olucak aranızda 2 sene dolmadan sezeryan olan var mı ?
270419 Haydi Benimde Pazartesi ikinci sezeryan olucak 23 aylık bi oğlum var aşırı derecede korkularım da var tabi ama sağ Salim olur inşallah
Cansuadaa Haydi benim kizim 2 yasinda ve 3 aylik hamileyim 38. Haftaya girince bi aksilik yoksa gun veriyolar diye biliyorum ama
RuveydaYasin Haydi hahahajahah benim oğlum 9 aylık ve ben 5 aylık hamileyim 😅 düşün bende ki korkuyu ama saldım gitti 😅
Haydi 270419 ay inş canım ya sağlıkla kucağına alırsın benim kızım 18 aylık aynı endişe bendede var bakalım hakkımızda hayırlısı 🤲
nevamm1 RuveydaYasin canım merhaba bebegin4 aylıkken hamile kaldın galiba biraz bahseder misin doktorun bu duruma ne diyor riskleri den vs.bahsettimi dikişlerin açılma durumu vs olabiliyormu.
Ayazmami Haydi bana 36. Haftada gün vercekler nasipse 38 de alıyorlar kilo durumuna göre ilk öyle olmuştu
Minnakhayaller Haydi kacıncı haftandasın benimde 14 aylık bi çocugum var ve ben 3.ayıma girmek üzereyim aşırı korkuyorum
Damlamm Haydi canım bende ikinci sezeryanimi olcam Başakşehir devlet Hastanesi eğer sıkıntı bir gebelik yoksa 39 dan önce vermiyor ben 39+2 haftalıkken alınacak yani 15 şubata gün verildi cuma günü aldık günümüzü
Haydi Damlamm ya hakkında hayırlısı canım ama bu kadar bekletiyolarmı ilk gebeliğimi 38 de aldılar açıkçası bunda bi bilgim yok ne zaman alıcaklar bilmiyorum 😊
Damlamm Haydi özel daha erken alıyor diye biliyorum ama devlet bekliyormuş yani benim gittiğim hastane öyle dedi diğer Devletleri bilmiyorum canım smdi yanlış bir Bilgi vermeyeyim