Sureyyasel Kızlar 38+5 girdik daha tık yok hurma yiyorum ama sadece 2 veya 3 tane fazlası çom şekerli perine masajı yapıyorum çatı muayenemde rahmin yumuşamış dedi merdiven inip çıkıyorum hala tık yok korkuyorum sancım gelmezde sezeryan olurum diye 🙈
Mervelerce Sureyyasel bende 38+6 yım.hiç sancım yok🙈bekliyorım şimdiye kadar gelmedi iki günde gelmez inşallah doktorum yok çünkü iki gün🙈 hem korkulu hem heyecanlı bi bekleyiş🙈rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah🌸
Buketnar Sureyyasel benim de 38+5 sıfır belirti yani , hiç mi bişe olmaz . Yarın kontrole çağırdı doktorum bakalım ne diyecek . 🙄😛 Rüyamda hep doğurduğumu görüyorum psikolojim bozuldu vala 🤭😬😬
aesma Sureyyasel 38+3 bendede bir belirti yok henüz dün hafif adet ağrısı gibi bir ağrım oldu onun dışında birde karnım sertleşiyor 🤷🏻♀️
Aysnismail Sureyyasel bende 38 egirdim bendede bir belirti yok bayrama temizlik yaptim dip kose baya yoruldum ama oda fayda etmedi
Hatice3 Mervelerce bizde bugün 38+6 yız yalancı sancılar var ama başka tık yok az daha dursunda bayramdan sonra gelsinler artık yaaa 😅
Kbra040117 38+2 yiz 1 cm açılma düzensiz sancılar bolca kasılmalar 2 gün önce gelen nişan ama hala kızım gelmiyor 😩
Mervelerce Hatice3 bende aynı düşüncedeyim bari bayram sonrası olsun artık🙈 bende hiç sancı Yok varsa da ben anlamıyorum Doğum sancısı daha büyük bişey olur gibi geliyo gelen sancılar çok hafif çünkü🤔🙈
Slalaylay Siz de bişey yoksa ben acele etmiyim hiç🙈 36+3 üm hiç bir belirti yok arada bel ağrısı kasık ağrısı yürürken aşağı baskı dışında ama insan gelsin istiyor artık😂 tabi bayram geçsin de gelsinler doktorların çoğu yok bayramda
Cigdemy92 Bende 39. Haftaya girdim.. Daha bir hafta öncede yeni eve taşındık, çok yoruldum ayaktada gezdim, ne bir belirti var nede sancı. Allah hepimize kolaylık versin ne diyeyim 😊
cennetinsusu Sureyyasel 38+3 üm hiç belirti yok. Karnım kasılıyor arada onun dışında brşey yok 🤷♀️ Bekliyoruz küçük hanımı bide kızlar erken doğar diyorlar. Bayram geçsin de öyle gelsin miniğim nişan bile gelmedi daha 🤔
Sureyyasel Ahsennn maşallah bir sıkıntı oldu mu?içerde çok kalırsa da sıııntı diyorlar kakasını felan yapıyor muş
Kkaplan Sureyyasel bekliyoruz bayrama gelebilir demişti doktorum ama rahatı yerinde sanırım fıldır fıldır vuruyo Noyan paşası ne sancı ne nişan hiç bir belirti yok 😭
Ebrar34 Korunmasız düzenli cinsel ilişki deneyin madem yumuşama da var etkisi çabuk olur diye düşünüyorum ben 39+2 de doğum yaptım günde 11 tane hurma yiyordum merdiven inip çıkma çömelme ve dediğim gibi Cinsel ilişki spermin içerdiği madde açılmayı kolaylaştırıyor doğumu başlatıyor
Sureyyasel Ebrar34 onuda duydum fakat eşim yanaşmıyor korkuyor bişey olur diye doktor izin verdiği halde yanaşmıyor😕