RMeryy Kızlar aranızda hamile kaldıktan sonra özel sağlık sigortası yaptıran var mı. Doğum masraflarını karşılıyor mu, tahlilleri vs. Böyle kapsamlı bi sigorta yaptıran var mı. Ne kadara yaptırdınız. Bende araştırıyorum da yaptırmaya değer mi hastane fiyatları çok yüksek
Bayancorek RMeryy normal sağlık sigortası nın içinde değil doğum sigorta paketi, onu da ayrı almanız gerekiyor benim sorduklarım öyle dedi baya da bir madde ve şartlar vardı o yüzden daha pahalıya maal olacağını düşündüm ben
Klcaysgl RMeryy eşimin fabrikasinda vardi sendika kapsaminda ama bir sene evlilik içinde yaptirabimirmiş ben hemen hamile kaldim bebeğe yaptirirz diye bekliyoruz onu hastaliği ilaçi ne olcak belli değil daha masrafli cocuk büyütmek
bluees1207 RMeryy gebelikten sonra sigortayı yaparsanız karşılamaz büyük ihtimalle sadece anadolu sigortada sigortayı yaptıktan 1 ay sonra gebeliği karşılıyor diye biliyorum ama yaptırdığında gebe olmayacaksın
Bayancorek 2 farklı sigorta şirketiyle konuştum ama sigorta yaptırdığım günden itibaren 1 sene içinde hamile kalmamam gerekiyormuş, 1 sene dolduktan sonra özel sağlık sigortası ve avantajlar geçerli oluyormuş.. Ne anladım ben o işten diye yaptırmadım sonra da ilk haftada hamile kaldım zaten.. 🙈
Pemberuya Bayancorek ya evet bende yaptırmak istiyorum ama böyle dedi ve zaten hamile kalmak için vs yaptırmak istiyorum kadın doğum doktoru bakmıyor dedi şok oldum
minikdefnemm RMeryy ben hamile kaldıktan sonra yaptırdım. Demir sigorta iki can hamilelik sigortası diye geçiyo araştırabilirsiniz
bluees1207 RMeryy ben gebelikten önce allianz doğum teminatlı tamamlayıcı sigorta yaptırdım 3500 tl ye medicana ya gidiyorum sadece 15 tl ödüyorum muayeneye her türlü karda oluyoruz. Ama ben daha öncedende sigortalıydım o yüzden ben biraz indirimli almış olabilirim
Bsrbsrrr Ben yaptırdım hamile kaldıktan sonra sompo sigortaya 9 ayakta muayene, %100 doğum karşılıyor, tahlillere %20 indirim yapıyor , küvez karşılıyor 50.000 e kadardı sanırım bu gibi seyleri var
Prenseslerimm_3 Bsrbsrrr bende aynısını yaptırdım 6000 tl’ ye sompo ya siz ne kadara yaptırdınız sadece medicana hastanesinde geçerli ama bu sigorta
Nazendehanim Burda bir tartisma konusunda görmüştüm , gebe kalmadan önce sigorta yapmanız gerekiyor faydalanmak için . Gebe kaldıktan sonra da sigorta yapan yerler var . Doktor muayneleri sürekli zamlandigi için aslında yaptırmak mantıklı sadece muayne için yapsanız bile yine karlı oluyor. Genellikle demir sigortayı duymuştum burdaki hanimlarin yaptırdığı
RMeryy Prenseslerimm_3 Hastanelerin anlaşmalı sigorta şirketleri mi var neden sadece orda geçiyor acaba zaten hastane kıtlığı yaşıyorum 😅
Prenseslerimm_3 RMeryy aynen hastanenin tek anlaşmalı olduğu sigorta şirketi buymuş o yüzden bu sağlık sigortasını yaptırdım ama doğum 5250 dediler ben sigaortayı 6000 e yaptırdım çok da bir faydası yok tahlilleri karşılamıyor zaten
RMeryy minikdefnemm şimdi baktım bunun teminatında son adet tarihi ile poliçe tarihi arasında 2 ay olmalıymış en fazla yoksa yapmıyorlarmış. Ben baya geç kaldım bu işler için bilemedik ilk gebelik tecrübe diyelim napalım