papatya981 Allahım 32+1 olduk bugün sanki karnımdan fırlayacak o kadar çok hareketli ki anlamadım sizde de öyle mi
Beybiik papatya981 bende 31+6 yım kızlar bel ağrınız oluyormu bide benim bacak arası kemiğim çok ağrıyor yatarken kalkarken sizdede oluyormu
Miniklimonum Beybiik evet 30.haftadan beri 34 oldum bacak arası kemiklerim kırılıyor sanki özellikle sağa sola dönerken uyurken ayağa kalkarken efsane acıyor sabah akşam magnezyum içiyorum bakalım benim bebek ters ayaklar arkada ondan da çok ağrıyor sanırım
papatya981 Beybiik evet fazla ayakta kalınca oluyor bel ağrısı kuyruk sokumu agrisi birde bebeğim ters duruyor vajinamda baskı oluyor cikacak gibi doktor ayakları aşağıda olduğu için dedi
Beybiik Miniklimonum bende akşamları magnezyum içiyorum krampa çok iyi geldi ama bu bacağımın arasına iyi gelmedi benim bebek şu an ne durumda bilmiyorum daha kontrole gidemedim
Miniklimonum Beybiik benimde öyle bel bacak geçirdi vajina kemik ağrısı hala aynı doktor dedi sabah akşam iç içiyorum ama yok oranın ağrısı geçmiyor cinsellikte yaşamıyoruz eşimle herhalde oda olsa ayağa kalkamam 😀😀
Beybiik Beybiik papatya981 yok canım benimki ayakta kalmayla alakalı değil dinlensemde o kemik ağrım geçmiyor heleki yatıp kalkarken mahvediyor beni. Senin tersse alttan alta vuruyordur bı ara benimkide öyleydi şükür alttan vurmalar bitti
Beybiik Miniklimonum 😅 yaşamayın boşver dediğin gibi bide yaşansa hiç ayakta kalamayiz. Bide benim tek taraflı kemik ağrım bu gittiğimde soracağım inşaallah nedendir