ElifGuven Linasmommy dün yine mi aynı kişi açmıştı 😂😂😂 ben de diyorum biri daha bulaşık diyordu 😂😂😂çok güldüm şu an 😂😂😂😂😂
Melhaercan İki görümce ye takmışsın iyide onlarda zamanı gelince gelin olacak bırakta yapmasınlar 😄kendini onların yerine koy sende evde oturmuşsundur 🤗
Pamusekerannesi Ay ne tencereymis gerçekten. Geliniz biz ne olursa olsun insan kızından önce gelinine yaptırır yani bu doğanın kanunu hayat bu yani bazıları 10 tane bazıları 1 tane yine yıkar. Ne oldu elinize yapışacak değil bu kadar dert etmeyin allah aşkına evinizde yıkamadınızmı hiç. Biraz içinizden gelerek davranın şu kaynanalarınıza da sevgi gösterin sevgi görün hep kaynanalar suçlu değil ya.
Matahari Neden bu kadarı ezdiriyorsun kendini arkadaşım kesinlikle katlanmak zorunda değilsin bu laflarına ona onun diliyle cevap versen kavga çıkar eşin belki annesini destekler sen çok kırılmış gibi yapıp ağla bi daha böyle bişey yaparsa eşin de senin ağlamana kıyamaz seni destekler bence
Esa Yikamayin sen varsın niye bulaşık makinesine koyayım diyorsa siz bulaşık makinesine koyun madem bana bırakıyorsunuz böyle yikamayi tercih ediyorum diyin yıkamak zorunda değilsiniz kaynananiz hasta olsa yikiycak durumu olmasa bulaşık makinesi olmasa gün gün ucunuz yikardiniz ama makine varken gerek yok ayrıca iki gorumcenizde yıkamak zorunda değil evimdeyken bende yikamazdim annemde yikatmazdi şimdi çok iyi anlıyorum kızım oldu bende ona yikatmicam alti üstü bulaşık önemli bişey degil kendine birikim yapsın evlenince yikayacak zaten burdaki sorunda kimin yikadigi değil zaten boşuna kafanızı takmayin kızlara sorun kaynananizin tutumu bunuda 2. Postuda açsanız 5. Postuda açsanız siz cozebilirsiniz burda benzer yorumlar birikir durur sadece