İlk gebeliğimde düşük yaptım Algomed eda hanıma gidiyordum çok ilgisizdi. Kanamayla gece acile gittim ekstra ücretini vereceğimizi söylediğimiz halde gelmedi. Şu an ikinci gebeliğim 26+1 haftalığız Ersin sürmelilere bi kez muayene oldum doktor bey iyi ve ilgiliydi ama hastane bana devlet hastanesi gibi geldi çok kalabalıktı. Hastaneden ötürü vazgeçtim. Güzelyalıda Celal Ardıç’a bir kez gittim ama orda çalışan bi arkadaşımdan doğum salonu ile ilgili olumsuz şeyler duydum vazgeçtim. Metro hastanesinde Mehmet Yıldırım’a gittim başta çok ilgiliydi üçüncü muayenemizde eşim cinsiyeti sorduğunda elinizde telefon var açın okuyun azıcık ne zaman soracağınızı dedi ve yapılacak tetkikler için elimize sadece bi kağıt verdi.Ayrıca ultrasonu çok kötüydü. O anda çok soğudum ve vazgeçtim.18. Hastadan beri metro hastanesinde Ferhat Erol’a gidiyorum. Gayet güleryüzlü kibar bir doktor. Ultrasonu da gayet iyi. Tabi bunlar benim şahsi yaşadıklarım eminim memnun olanlarda vardır. Uzun oldu ama bende Adananın yabancısıyım o yüzden çok doktor aradım inşallah sizde iyi bir doktora denk gelirsiniz 🙏🏻