Minigin_annesi0 Asellinannesi0 maalesef bende haftada bir yaparsam yapıyorum. Toplu tutmaya çalışıyorum ki ev pasaklı görünmesin diye. İçime asla sinmiyo ama hem tembellik hemde az bi iş yapıyım belim kitleniyo yürüyemiyorum. Bazen sadece salon mutfak ve ytk odasını süpürüp siliyorum . Mart’ta doğum temizliği yapcam iyice saldım evi 🤦🏻♀️
Asellinannesi0 Minigin_annesi0 Bende saldım eskiden herkes temizligimle överdi ama şimdide çok pis değil sadece alışkanlık var ondan böyleyim benimde annem gelecek son aylar perde hali yıkacak ev dip köşe temizlenecek o zaman rahatım annem uzak olmasa hala yapar biliyorum
Ftynur Asellinannesi0 Hergün temizliyorum bende ki hastalık sanırım 15+5 haftalık hamileyim ilerleyen zamanda nasıl olur bilemiyorum ama şuan hergün toz alıp süpürüp siliyorum haftada 1 dolap içlerini yapıyorum
Asellinannesi0 Ftynur maşallah supanqllah ama doğrusu ne biliyomusun bikere salınca devamı gelmiyor sen salma sakın Bende senin gibi hergun yapardım
Minigin_annesi0 Asellinannesi0 aynen benimde annem gelecek yardıma, valla hergüne ev süpürenlere o kadar özeniyorum ki nasıl içlerinden gelerek yapıyorlar acaba 😂
Sinemmmmm58 Asellinannesi0 hergun yapiyorum desem 🤦♀️ esim 2 aydir evde 1 tane de 1.5 yasinda kizim var gunluk supurup silmesem olmuyor malesef artik yoruluyorum ama bakalim
Asellinannesi0 Sinemmmmm58 insanın yapınca içi ferah oluyo şimdi eşim gelmedwn süpürmem lazım benimde
Ftynur Asellinannesi0 Benim değişik sanırım hastalık haline geldi evde bile değiliz yeme içme herşey kaynananm da gece 12 de eve gelip yatıyoruz sabah kahvaltıya tekrar gidiyoruz ama o eve giriliyo basılıyor diye temizliyorum eşim de hergün söyleniyor birde yeni evliyim 6 aylık hayırlı olsuna gelen oluyor çat kapı temiz bulunduruyorum
Sinemmmmm58 Asellinannesi0 valla yetisemiyorum artik gunluk.supuruyorum gun asiri yada 2 gune birde halilari koltuklari cekip yapiyorum 6 aylik hamileym 1.5 yasinda da kizim var 🤦♀️ aksami zor ediyorum valla
Asellinannesi0 Minigin_annesi0 ya aslında hergune gerek yok gereksiz ama bi gün yapıp bir gün yapma çok iyi mesela bi işiniz çıkınca eviniz temiz oluyor kaytarsaniz bile kirlenmesini beklemeden gün aşırı yapmak mantıklı
Ftynur Minigin_annesi0 bazen hiç hoş gelmiyor ama yapmak zorunda hissediyorum birde süpürge büyük temizlik te kullanırım onun harici halıları hergün gırgırlayıp fırçalıyorum
Asellinannesi0 Ftynur aaa o yüzden insan pos olunca yapmak istemiyor evin temiz olduğu için yapasin gekiyordur o duygular bendede oldu ama yemek yapınca inşa soğuyor sürekli yağ mutfakta temizlemekten bikiyyosun
Telomer Hamilelikten önce her gün temizlik yapardım şimdi mutfağa bile giremiyorum bulantılardan dolayı halılar yeni olduğu için çok toz yapıyor alerjimde var ama yapamıyorum haftasonu eşim evde olunca birlikte yapıyoruz
2melekannesii___ Asellinannesi0 22 haftaligm elimde olsa hicbirsey yapmam. 😂😂 Amaaaa kızım var sagolsun temizledikten yarim saat sonra aynisi oluyo 3 4 gunde bur kesin dip köşe yapıyorum. Parkelere yüzüstü yatiyo kizim. Günde 4 5 kere süpürge çalıştığını biliyorum bunlarin yani sira kizim dolap çekmece bosaltmaya bayiliyo bunlarida topluyorum esim sadece oynatır bazen sofraya yardim eder o kadar. Nasil yatıp uyuduğumu bilmiyorum inan.
Deletedmom_7156 Asellinannesi0 gecte olsa yapıyorum sil supur toz al bunlari artik haftalik yapabiliyorum baya ağırlaştım 40 haftalığım 1 gun supururum bi gun duruyorum ama hergun evi topluyorum tuvaleti yıkıyorum bi tek benle eşim variz zatn eşim 12 de gidiyor gece 1 de geldiği için benim işime engel olmuyor bu kadr ağırlaşmadan önce 2 günde bir yapardım bende
Asellinannesi0 Deletedmom_7156 son haftalar evi temiz tutmak lazım sonuçta dogum olabilir gelen giden olur bebek gelecek ama çok da yorma kendini
Deletedmom_7156 Asellinannesi0 yapabildim kadar yapıyorum işte ben hastanedeyken kaynanam eltim elbet biri gelir temizler eğer temiz olmazsa ondan rahatım bu şekilde
Zeyneb12 Asellinannesi0 ay az önce bende bunun isyanını ettim. Mutfağı toparlıyorum dağılıyor ortalığı süpürüyorum kirleniyor bıktım 🤯
Gul33 Asellinannesi0 tuvalet banyo her gün, evin temizliği haftada bir. Mutfak ve oturma odasının süpürülmesi her gün. Benim rutin bu. Evlenmeden önce de böyleydim hala da böyleyim.
Asellinannesi0 Gul33 ilk zamanlar benim günlük yaptığım bile oluyordu iki üc aydır böyleyim hamilelikte