Denizvegokyuzu Nazli49 20-22 haftalarda başladık ufak ufak almaya. Odası dahil birçok eşyasını tamamladık eksiklerimiz kaldı onlari da bu haftalarda nasipse tamamlayıp odasını düzenlemeyi düşünüyorum. 31.haftalik olucax hazırlıkları tamamlamak lazım 😇
Ekilemradahuc İki aylıkken😂 dayanamıyorum bide indirimdeyse hemen alıyorum arada aldıklarımı da açıp bakıyorum 🥰
Semra12344 Nazli49 12. Haftada cinsiyeti öğrenir öğrenmez 😂 şuan 28 deyim bugün de bebek arabasını pusetini deterjanlarını şampuanlarını bez ıslak mendil aldım. Kıyafetleri tam sayılır. Odasını da 26 almıştık ama 34. Haftada gelecek🥰
sherlock Nazli49 hemen bugün başlamanızı öneririm fiyat artışı inanılmaz çünkü e bebek şubat indiriminden alın her şeyinizi 😁😁
Nazli49 Bağızıları erkenden almış bile bende çok heycanlıyım da ailem acele etme diyor ama dinlemicem bende başlicam 🤣🤣🤣
ecemnas88 Haftada başladım hala daha eksikler var bilseydim böyle zorlanacağımı daha erken başlardım 32 haftaya girmemize az kaldı ağırlaşmaya başladım hemen belim ağrıyor 😞