220920om 27+5 ikiz kızlarımı bekliyorum 😇 ama sürekli sağda bi hareketlilik tek bebek hareket ediyomuş gibi sizde durumlar nasıl?
Crnace 220920om benimde o şekilde bütün hareket sağda. Doktoruma sormuştum asla ayırt edemezsin hareketlerini yerleri dar artık birbirlerine çok yakınlar demisti
twinsmommmm 220920om ben ıkısını de ayrı ayrı hıssedebılıyorum artık :)) Ilk başlarda ben de bırını daha aktıf dıgerını daha derınden hıssedıyrdum. Suan 34.haftadayız gümbür gümbür vuruyorlar,ılerleyen haftalrda bence sızde hıssedersınız :))
Esenasel 220920om Benimde sadece sol da idi doktora özellikle soldum ikisinin de kafası solda biri bacaklarını mesaneye doğru üzermiş diğeri hafif onun üstüne doğru o yüzden ayırt edemezsin dedi
220920om Esenasel benimde ayaklar mesaneye doğru kafalar yan yana dedi en son çok yakınlar birbirlerine ama sol tarafım da böyle bebek var dokununca anlıyorum ama hareket yok sanki 😂
Tuba4629 17 deyiz ikinci gebeliğim ikiz . Halen daha doğru dürüst hissetmiyorum acayip hafif kıpırtılar 🧐
slnacar 220920om 34+3m ama benim sol da ki dimdik duruyor sürekli hareketli maşallah ama sağda ki sanki yana doğru yatmış gibi böbeklerim de neredeyse ve hiç hissedemiyorum yani çok derinden hissediyorum gibi oluyor anlayamıyorum yarın doktora gidicem inşallah bakalım 🤷♀️
slnacar Mocuzemiz evet ikiz benim de , ben 15 gibi yavaş yavaş bişeyler hissettim ama netleşmesi 16 18 haftalar arası oldu panik yapma yani :)