tco Herkese selaaaaammmm😘😘 Bugün 35+0 dayim. Bebegim 20. Haftadan beri bas asagi pozisoyonda zaten . Doktorum normal dogumu destekleyen biri genelde normal dogum yaptiriyor. 30. Haftama kadar gebe yogasina gittim anca gittigm yer yaz dolayısı ile tadilata girdi😒. Normal dogum dusunuyorum . Dogumun kolaylastiran onerilerinizi bekliyorum🤗🤗 . Ne olur yuruyus demeyin 1. Adanadayim 😅 bu sicak ve nemde 100 metre yurunmuyor. 2. Sol ayagimda agri var😔.
Baharun2 tco bacım sen adana da o sıcakta yoga gittiysen normal doğumu da kolaylıkla yaparsın öneriye gerek yok🤣 (adanalıyım ondan biliyorum )😝😝😝😝
Hatice3 tco evde çömelme hareketleri yap ve zaman yaklaştıkça emekle bacaklarını açarak daha esnek oluyor ve bacakların güçleniyor
OzgeOksuz90 Baharun2 tco ayy bende adanadayım valla değil yürüyüşe gitmek,klimalı odadan mutfağa zor gidip geliyorum terden mahfoluyırum kalbim tekliyor yemin ederim:((
tco Baharun2 😂😂😂😂. 30. Haftamdan beri gidemiyorum iste yogaya ayy milletin yurumuyorsun doguramazsin die ahkam kesmesi yok mu .🙄 bu sicakta kendileri 10 dk cikip yurumuyor
Baharun2 OzgeOksuz90 klimasız odalar sauna gibi Allahıma 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Resmen Allahın imtihan olarak yarattıgı şehir nefret ediyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Biology26 Hamileliğim döneminde zaten çalıştığım için sürekli hareket halindeydim son haftalara kadar temizliğimi yaptım. Ancak son 2 hafta kala izne çıktığım için hiç yürümedim 39+1 de geldi kızım 😀 sanırım ilişkiye girmekte doğumu tetikliyomuş sperm yüzünden.