narlinco Merhaba kızlar, Bugün 31+6. Günümüzdeyiz. Doktor kontrolümüz vardı, bebeğin kilosu 1.761 çıktı. Doktor az bulduğunu söyledi. Yakın zamanda covid geçirdim bundan kaynaklı sorunlar oluyor malesef dedi. Sizce nasıl normalde kaç olmalı?
Busra2013 narlinco benim 31+6 da 1600 grmdi doktor gayet guzel dedi 34 de 2350 gr simdi 35+4 haftadsyim 37 de rsndevu var
Kelebekk-0307 narlinco benim 29 da 1700 dü biraz önde gidiyor demisti sizin normal bence haftasiyla uyumlu
Mrv1007 narlinco 32’de 1928 gramdı benimki. İyi dedi doktor, bazı doktorlar da bütün bebeklerin tosuncuk olmasını istiyo galiba ya anlamadım gitti. Sağlıklı olsun da zayıf oluversin bir şey olmaz toparlar dogumdan sonra. Yeğenim 2.200 dogdu bir gün bile küvözde kalmadı, bir aylık oldugunda her yeri tontiş tontişti
Prenseslerimm_3 narlinco dün doktor kontrolüm vardı 31+6 haftalıktık bebeğim 1640 gr çöktü doktor az buldu kilo alması gerek bebeğin dedi kontrolleri daha sık yapacağım dedi demek ki bebeğin haftasından geri gelmesi sorun yani
Mrvll narlinco 30+5 de 1471 gramdi. Doktor az dedi. Doktor değiştirdim. Bugün 31+5 iz 1931 gram dedi değişen doktorum. Bence ultrasonda ultrasona da çok farkediyor. 1 haftada sanmiyorum bu kadar fark olacağını. Çok anlamlı değerler değil. Canınızı sıkmayın
Yusuf_alpin_annesi 32+5 De banada 1.800 demiisti normal ve sağlıklı demisti şuan. 34+0 olduk bilmiorum şuan kilosu kaç
FDM220 narlinco kovid geçirdiğin için olabilir ama kilo alır artık bundan sonra sıkma canını önemli olan sağlıklı olması sen yeterli ve dengeli beslen gerisi olur inşallah her bebek tosun gibi olacak diye birşey yok doktorun iyi diyorsa hiç sıkıntı etme😊