Selin15 Ezoo35 evet 12.haftaya kadar.şuan kullandığım gıda takviyesi niteliğinde . İçinde folik asit de var
Kubra3535 Ezoo35 her doktor farkli markalar verebiliyor ozele gidiyorum ucretli aliyorm ilaçları devletin verdiklerini istemedim ikinci gebeligim ilkinde de bunlari kullanıyordum
Sadriye35 Tgceetali_08 benim doktorum da aynı şekilde kan tahlili yaptırdı her şey normal çıkınca bisey vermedi şuan vitamin ya da kan ilacı kullanmıyorum suan gerek yok dedi
Ezoo35 Sadriye35 yaaa, benim doktorumda kan tahlili yaptı ama sonuçlar çıkmadan özel olan vitamini verdi sonuçlara göre başka takviye gerekip gerekmediğine bakarız dedi
zeynepdurunun_annesi Ezoo35 doktorum decavit verdi bi de D vitaminim çok düşük damla şeklinde d vitamini kullanıyorum
Ezoo35 zeynepdurunun_annesi bakıyorum da gerçekten neredeyse insanlarımızın tamamı D vitamini kullanıyor çok fazla eksiklik var
Kubra3535 Ezoo35 evet canim dogumdan sonra imom olanin mor olani var vitamin ona devam etmek gerekiyor.
Rabia9522 Yesim619 banada vermedi folik asite devam dedi 12.haftada gittim 16.haftada kontrole gitcem
Ozgennnnnn Bende prenatal life kullanıyorum sadece vitamin aynıyız endişe etme içerisinde Demir d vitamini içeriyor bizim vitaminlerimiz aynı muadil yani ☺️