Ezoo35 Folik asitten sonra hangi vitamine geçtiniz arkadaşlar. Doktorum bana elenatal2 verdi omega3 ve metafolin içeren bir takviye multivitamin
bkts Ezoo35 ben previt positive-omega kullaniyorum 😌 icinden iki farkli kapsul cikiyor bir multivitamin bir omega, omegayi aksam vitamini sabah aliyorum😌
Ezoo35 Gul6152 benden 7 tüp kan aldı d vitamini ya da kan ilacı için bakalım sonuçlarına ona göre verelim dedi biraz abarttı bence 7 tüple
Ezoo35 bkts benimle aynı yani bu tablette de ikisi var gün de bir defa kan falan verdiniz mi peki başka ilaç vermek için
bkts Ezoo35 hayir zaten 3 hafta once gebelik rutin tahlillerim yapilmisti herhangi bir sorun cikmadi tahlillerimde😌 12. Haftada da folik asiti birakip bu vitamine basladim
Tgceetali_08 Ezoo35 bütün değerlerim normal çıkıyo canım 3 ayrı doktora gidiyorum hiç biri vitamin vermiyo decavit ten hariç ilaç kullanmamı tavsiye etmiyorlar
Sadriye35 Tgceetali_08 benim doktorum da aynı şekilde kan tahlili yaptırdı her şey normal çıkınca bisey vermedi şuan vitamin ya da kan ilacı kullanmıyorum suan gerek yok dedi
bkts Ezoo35 evet 🥰 saglikla kucagimiza da almak nasip olsun insallah 🤲🏻 Biraz stresli zamanlar atlatiyorum ense kalinligi bir miktar fazla cikti minnosumun ama evrene guzel enerjiler gonderiyorum bakalim🤭