Ozgeozgul Budiss_Moms Ensar ismi evet güzel olabilir ama Ensar vakfı olaylarından sonra çocuğumuzla ileride çok dalga geçilebilir bunlarıni düşünün Emre ve Alparslan gayet güzel isimler
Budiss_Moms Ozgeozgul Emre eşimin ikinci ismi seviyorum ama bilemedim 🤷♀️ Alparslan beğeniyoruz ama biraz uzun değil mi sanki bana mı öyle geliyor 🤔
teletabi Budiss_Moms Oğlumun ismi ensar 😍 Çok uysal sakin bir çocuk. Ama çok hassas ve narin. Anlamını severek koyduk. ✅ Güzel bir isim bence. Alparslan koymayı düşünmüştük ilk başta ama kuranda geçsin diye vazgeçmiştik. Alparslan da güzel isim
Budiss_Moms teletabi En çok gündemimizde olan Alparslan zaten ama biraz uzun değil mi ya bana mı öyle geliyor bilemedim 🤷♀️ 🤷♀️
1anne2nefes @“Tosbikk”#p20344501oyy alparslan la sirac arasinsa gidip gelen ben 😂cocugun dogdu dogacak belli degil
Budiss_Moms 1anne2nefes eşim Alparslan a odaklanmış durumda başka bi şeçenek yokmuş gibi düşünüyor. Bende Alparslan’ı beğeniyorum ama harf olarak uzun geliyor kulağa. Siraç ismini hamilelikten önce beğeniyordum hala da çok beğeniyorum ama eşim de öevremdekiler de hiç beğenmiyor 😩 çok kararsız kaldım
1anne2nefes Budiss_Moms ayni yaaa esimde alparslana takmis siracinda anlamini cok begeniyorum en son kura cekicez bakalm😂
Nezii Budiss_Moms Eşimin ismi ensar, çok zeki uyumlu ve naiftir. Oğlum olacak koysam koyarım o derece :) Ensar vakfı olaylarıyla ilgili gelen cevabı okudum. Asla öyle düşünmeyin ne alakası var aklımıza bile gelmiyor. Olaylar geçicidir isimler kalıcı.
Siracinannesi Budiss_Moms Siraç 😂😂😂 🥰🥰 az önce benim yorumundan sonra gördüm bunu hemen yazmak istedim 😅😂