Ece003 Aybiketopal inşallah gerçekten psikolojikmen çöktüm her yerim ağrıyor hala yat yat ziyan oldum 😄
Ece003 Aybiketopal çok ağrın olursa acile git çekilmiyor vallah bel ağrısı parol serum ve vitamin falan yaptılar çok iyi geldi bana
Ece003 mucizegebelik6 28. Haftadan beri dönerken takmış boynuna kordonu çözmedi artık umudum yok mecburi sezeryan olucaz
Aybiketopal Ece003 testim negatif çıktı bugün çok şükür pazartesi bitti izolasyonum garanti olsun diye 2 gün daha bekledim
Ece003 Aybiketopal AA çok sevindim vallah hayırlı doğumların olsun inşallah sağlıkla kavuş bebişine 😍😘
Meltem_harun42 Aybiketopal ayin 17sinde benimde sezeryan var test yapacaklar pozitif çıkarsa diye çok korkuyorum panik atagim başladı bunu düşünmekten ne önerirsiniz kendimi nasıl sakinlestirebilirim
Aybiketopal Meltem_harun42 hepsiburadadan ev tipi kit aldım ben salı günü onu yaptım onda negatif görünce rahatladım acıkcasi evet kesin sonuç değildi ama beni çok motive etti belirtilerimde burun tıkanıklığı dışında geçti zaten sürekli içimden dua ettim
Ece003 mucizegebelik6 olsun kendileri belirlediler bir bakıma nasıl doğmak istediklerini 😄sağlıklı olsunda sezeryan normal önemli değil
benimmdunyamm Melisaaaa3542 valla surkuntu kaldığı için pozitif çıkma ihtimali oluyor biz 14 gün karantina da kaldığımız halde 2 kere test verdi kuzenim ikisi de pozitif çıktı 3 de negarif çıktı
Meral96 Melisaaaa3542 belirtilerin gitmesi koronanin vucuttan atilmasi demek degilki. Benim ki 10 gunumde belirti gitti.