Melisaaaa3542 Kızlar yardım edin yarın 6. Günü karantinanın test verecem dün verdim yine pozitif belirtiler bittiği halde yarın negatif çıkar mı doğuma alınmıyorum resmen perişanım ya nasıl negatif çıkar 😢😢😢
bebitooooo Melisaaaa3542 Ben de 6. Gün ve 10. Gün test verdim hala pozitif çıkıyorum.Belirti olarak arada öksürüyorum o kadar negatife dönemedim bir türlü 😞
Ece003 Melisaaaa3542 benimde 4. Gün ağrılarım var inşallah gününü bekler yoksa devlette doğurmak zorunda kalıcam
Oznurkk Melisaaaa3542 sizi üzmek istemem ama ben 7.günü verdim yine pozitif oldu inşallah sizinki negatife dönmüştür 🤲🏻
Melisaaaa3542 bebitooooo bu ne ya neden böyle oluyor anlamadım bilerek mi yapıyorlar özelde versem düzelir mi kafam çok karışık acaba devlette veriyorum diye mi pozitif
Tonyy bebitooooo doktor size kullanmanız için ilaç verdi mi ? Benim daha ikinci gün karantina sadece belirtim boğaz ağrısı var
bebitooooo Melisaaaa3542 Bilmiyorum ki benim de psikolojim alt üst oldu. Umarım kısa sürede negatif çıkar artık 😞
bebitooooo Tonyy Sadece kan sulandırıcı iğne verdi. Her gün kendime vuruyorum. Onun dışında ilaç yazmadı.
Melisaaaa3542 Aybiketopal 37+4 ama 2. Sezeryanım olacak yarın yine test vermem lazım negatif çıkması lazım ama dün verdim pozitifti
Aybiketopal Melisaaaa3542 böyle arka arkaya verince bişey demiyolar de mi aynısını yaşarsam bende o yolu izlicem de
Ece003 Aybiketopal bende öyle çünkü bebeğin boynunda kordon var duyduğuma göre eğer sürekli hastası değilsen herhangi bir doktorun sezeryan yapmıyormuş bende hep özele gidiyordum biran önce doğurmak istiyordum şimdi inşallah korona bitince doğar diyorum
Aybiketopal Ece003 ayyy bende öyle gerçekten sürekli dua ediyorum annecim lütfen dayan diye hayırlısı olur umarım hepimiz için ya 🙏
bebitooooo mammaaa33 Hayır şu an risksizdir diyor karantina yok ikinci pozitif çıkışım arayan soran yok.Öldün mü kaldın mı diyen yok. Ama ben çıkmıyorum dışarı odamdayım. Haftaya pazartesine kadar çıkmamayı düşünüyorum pazartesi gidip test vereceğim.
Melisaaaa3542 Oznurkk evet bende dün verdim pozitifti neden böyle anlamıyorum napıcam negatif çıksın diye 😭 benimde pek umudum yok 😢
Cmle1994 Melisaaaa3542 Benimde 8. Gün test verdim ama hala çıkmadı hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🏼 İnşallah en kısa sürede normal hayatlarımıza döneriz
Melisaaaa3542 Aybiketopal gerçekten çok kötü bişey Allah geçirenlere yardım etsin ben ilk defa geçirdim ama böyle bişey yokmuş gerçekten
Mocuzemiz Aybiketopal Melisaaaa3542 bende atew38 sende nasil ben analiz vermemwem bebeke zarari olurmu?13+4 hafta belim cok agriyor atewim duwenden sonra
Oznurkk Melisaaaa3542 er ya da geç negatife dönecek. Ama sizi doğum için niye bekletiyorlar ki sonuçta covidli birçok gebe doğum yapabiliyor