ahmetinoznuru Aydry ah aminn İnşaAllah 🥰 ben kan tahlili verdiğimde aile hekimi beni korkuttu iç gebelik mi dış gebelik mi baktır şuan sonuca göre gebesin gebeymişsin gibi dikkatli ol ama bi an önce kadın doğuma randevu al kese görünsün öyle folikasit başla dedi hala çok sinirleniyorum söyleme tarzına hemen gittik doktora aynı gün 5 haftayı geçmiş dedi keseyi de gördük aynı gün bebiş görünmüyordu tabi ama keseyi görmüştük 🥰 8 haftadan sonra da kalp atışı ve bebişi gördük
Aydry ahmetinoznuru Valla ben özelde kan verdim acilden giris yaptım sonra eve döndüm sonucuma evde baktım. Saglık ocagını aradım degerin gayet iyi yarın gel diğer kan testlerini yapalım dedi yarın tekrar beta baktırabilirm ona göre cumartesi giderim 🤭
ahmetinoznuru Aydry ne güzel aile hekimi😊 ne kadar ağladığımı, ağlaya ağlaya eve gidip eşime anlattığımı hiç unutmuyorum ben anne oluyor muyum olmuyor muyum bana gebeymişsin gibi dikkatli ol dedi gebeymişsin gibi ne demek die ağlaya ağlaya gitmiştim özele 😔
Arvenveannesi Zilananne adetime bir gün kala yani 7 şubat akşamı yapmıştım kaset test negatifti🤷🏼♀️8 inde adet olmam gerekiyordu. Ayın 10 olmadım. Ama duphaston kullanıyorum canım göğüslerimde ki ağrıyı her an hissediyorum ama hepsini ilaca bağlıyorum🥺 erken gebelik testim de var kaset testimde ama yapmak istemiyorum inan 😔 o kadar inandım ki olmadığına. Resmen adetimi bekliyorum. Çok afedersin ama sarımsı akıntılarımda var iki gündür bazen şeffaf bazen yoğun bazen daha az. Bilemiyorum inan bekliyorum adetimi inşallah olmam canım🙏💕🌸🥰
Zilananne Arvenveannesi ayy inşallah vardır canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde adetten 1hafta önce kahverengi leke oldu sonra 5 gün geçti adetimden Allah’ım nasip etti bizde çok istiyorduk 7ayın sonunda oldu asla umudunu kaybetme canım stres yapma ben artk doktora gidecem bi sorun mu var derken geldi bana bebeğim çok şükür şuan 12+4teyiz düşük tehlikem var progestan kullanıyorum inşallah sag salim kucağımıza alırız 🥰🌺
Arvenveannesi Zilananne yaaaaaa canımmmmm inan çok sevimdim senin adına💕🙏 allahım inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🥰 çok teşekkür ederim güzel dileklerin duaların için🙏💕 inşallah ben de mutlu güzel haberlerle gelirim 🌸💕
Zilananne Arvenveannesi amin amin canım bnm Rabbim istiyen tüm herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰🌺
Arvenveannesi Aleyyo-09 ne güzel tebrik ederim bebeğinizi inşallah sağlıkla büyütürsünüz 💕🥰🌸🙏darısı burda bizlere olsun inş🤲🏻🌸
Arvenveannesi ahmetinoznuru canım çok sevindim gerçekten sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 💕🙏🥰 rabbim bizlerede nasip etsin inşallah dualarınızı esirgemeyin bizlerden🥰🤲🏻💕
ahmetinoznuru Arvenveannesi Allah razı olsun İnşaAllah 🥰🙏🏻 Bir ezan sesinde, kandilde her zaman ilk aklıma gelen bebek isteyenler. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ilk duam bu ikinci de benim gibi doğum bekleyen anneler sağlıkla kolaylıkla bebişklerimiZe kavuşalım 🙏🏻🥰
Gamzecem Zlem bende 2 ocakta kullandım 6 ocakta ilaç bitti 5 günlük kullandım yani ilacı şubata girdik hala regli olmadım kan sonucum 1.20 çıktı kaset test te negatif yani bende anlamadım Aralık’ta kimyasal gebelik geçirmiştim
Zlem Gamzecem cnm hala adet olmadım bugn 8.günüm tek kutu kullandm ben 10 günlük o kutu bitmeden hasta oluyodum 2.kutudan içsem bişey olurmu acaba
Gamzecem Zlem bana doktorum sabah 1 akşam 1 5 gün kullan bırak 10 gün içinde regli olucaksin dedi ama olmadım
edibudu Arvenveannesi benimde oyle geciktirici kullanmistim regl olamadim ama olacak gibi agrim ve siskinligim vardi dedim herhalde ilactan döngüm sasti bi baktim 7 haftalik hamileyim 🙈
Arvenveannesi edibudu ayyyy allahımmmm tebrik ederimm💕🙏🥰 sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi🙏 Rabbim bana da nasip etsin isteyen herkese 🌸🤲🏻
Gamzecem Zlem canım ben en son 15 Aralık’ta kimyasal gebelik oldu yani son reglim 15 Aralık’ta ondan beride regli olmadım