Arvenveannesi Zlem hayır canım. Ben de henüz yeni kullandım ama baya araştırdım. Bazen 2. Kutu da hamilelik oluşabiliyor muş. Yani rahim kendini anca hazırlıyormuş ama tabi ilk kutu da kalan da varmış hiç kalmayanda nasip inşallah🙏 Ama hamileliği kolaylaştırdığını da duymuştum🌸Siz de bi kan verin isterseniz.
Buglemebrr Arvenveannesi ay bennn 😅😂 1 yıl boyunca her ay bir beklenti içindeydim. Ve hep belirtiler arayıp bulurdum. 😂 ama hamile kaldığım ay Ovulasyon testi kullandığım için tam günümü biliyordum. Şansa da o gün düğünümüz vardı amcamın oğlunun . Tek amcam olduğu için biraz fazla önemsiyorduk ailece. Halaylar oynaya zıplaya günü bitirdim aklıma geldi ki regl günümdü 😂 amannn dedim nasıl olsa gece olacam sabah kırmızılar yanar diyerek uyudum. Hatta bir ara sadece çok kötü bir ağrım oldu öyle alışmış ki eşim kalk kalk birşey olmaz regl oluyorsun ilacını iç geçer dedi 😂 şimdi elhamdulillah 35 haftalık hamileyim. O yüzden bence hiç belirtilere takılma bile 🌺
Arvenveannesi Buglemebrr canımmm ya inşallah çok teşekkür ederm🙏 Maşallah sana da allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕🌸 ben de öyle yapıcam kesinlikle . İlk gebeliğimde aklımda bile değilken öprenmiştim maalesef kürtajla sonuçlandı. Şimdi reglime 2 gün var ama beklemiyorum artık. Nasip 💕🙏🤲🏻
Buglemebrr Arvenveannesi en iyisini yapıyorsun canım benim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Rabbim sana da en kısa zaman hayırlı bir evlat versin inşallah. ♥️🌺
Elizinannesipinar Bende hiç ama hiç belirti yoktu biz hesaplamamıştık da yani tamamen tesadüfi oldu korunmamamız denk geldi, ve tek belirti sadece göğüslerimde hassasiyetti onu da reglim yaklaştığı icin ondan sanmıştım gecikince test yaptık tabi öyle öğrendim :))
EsilaMiracAyazEren_Moms Arvenveannesi Ben 4 gebelik geçirdim. Hiçbirini de anlamadım diyebilirim. Sadece rüyamda bebek görüyordum. Tek belirti bu. 😂😂
Arvenveannesi EsilaMiracAyazEren_Moms ay ne güzel bu herkese nasip olası bir belirtiymiş 💕🌸sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşallah 🤲🏻🥰 banada dua edin lütfen🙏
EsilaMiracAyazEren_Moms Arvenveannesi İlkini maalesef 4.5 aylıkken kaybettim. İkisi hayatta, üçüncü de yolda inşallah son 3 ayımız kaldı. Allah size de isteyen herkese de nssip etsin inşallah 🤲
Ayaf Arvenveannesi coox tewekkur ederim canim benim…Allah inwAllah sizinde nasibinize yazsin.Allahin izniyle nir bakmiwsin annesin🙏🙏🙏🙏🙏
1Pamuk Arvenveannesi Yaptim çift çıktı kan verdim yarın sonuçları cikcak inşaAllah teşekkür ederim Rabbim isteyem HERKESE versin ❤️
minik22 Arvenveannesi menapoza girdim diye doktora gidip hamile olduğumu öğrenen ben 😀 7. haftada başladı belirtiler bende 6 haftalıkken öğrendim 🤷🏻♀️
Arvenveannesi minik22 ay çok güzel tebrik ederim😅 bugün adet tarihim ama duphaston kullandım o da zaten 3-4 gün geciktirirmiş. Dün akşamda test yaptım negatif 🤷🏼♀️ Bu aydan ümidimi kestim 😓