Elf46 Kızlar doymak nedir bilmeyen bir ben oldu resmen yiyorum ve yarım saate yine acıkıyorum siz de var mı böyle bir drum ya
Babymam Elf46 ben son bir haftadır öyleyim gece yemekten sonra tekrar atıştırıyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum gündüz işteyim Allahtan çok yemiyorum ama akşamları tutamıyorum kendimi
1MelekAnnesi Elf46 aynı durum bendede var. Ağızım hiç boş kalsın istemiyorum. Öğlen yemeğimi yerken akşam ne yicem ya diye düşünebiliyorum ödüm kopuyor birşey yiyemicem diye. Sanırım doğuma kadar yarım dünya olacağım 😣😣😣
reflesha Elf46 bende öyle icimde bir canavar var doymak bilmiyor özellikte cok tatli istiyorum ama yasak😷
DilekAlkanat Kac haftaliksin canim ilk haftalrda bende oyleydim suan 15+6 haftaligim ve suan da keske yiyebilsem diyorum hic bise yiyemiyorum sadece sevdigim meyve olursa onuda zorla bebegim ac kalmasin diye diyorum
DilekAlkanat Gebe kalmadan once ayiptir soylemesi en sevdigim yemeklerden biri tavuk digeri balikti simdi ikisinide gormek istemiyorum
MberraAglYac Bende 10 dakika bişey yemesem sanki günlerdir bişey yemiyorum hissine kapılıyom😂😂😂allahtan mide ameliyatından dolayı bi çocuktan daha az yiyorum 7 aylığım 5 kilo aldım normal halim olsa nolurdum bilmiyom😂😂