esmerrmm Kizlar ben baby turco aldim bszilae 3 numara demisti allatan 4 numara aldim o bile küçük nekadar kucukmus ya 5 olurmus .neyse sorucagim soru şu bez baglarken bantlarin ust uste gelmesi gelmesi gerekiyormu gelmezse bez kucukmu demek oluyor
teletabi esmerrmm hayır bantların üst üste gelmesi gerekmiyor. Nekadarlık bebeğiniz,kaç kilo? Bende oğluma turco doğadan kullanıyorum şuan 18 aylık 12,5 kilo biz 5 numara kullanıyoruz gayet rahat oluyor
Yigit_Aras9 esmerrmm bende baby turco kulanıuroum 1 aylık beneğim 1 numara aldık aşiri küçük 2 aylık olcaz nerdeyse sizce 3 numara mı 2 numara mi almalıyım
esmerrmm teletabi 7080 gr 4 aylik ama bezin boyu aşırı küçük bence bi tik buyuk olursa bebis daha rahat eder lastiklerinden
teletabi esmerrmm yani kasık bölgesinde kalması gerekiyor bantlarınki sızdırma olmasın bantlar biraz daha yukarıda kalsın gibi düşünüyorsanız eğer sızdırma 🤔 ama denemekte fayda var tabiki. Çünkü değiştirmişler bezi normalde bi tık daha kalın ve genişti bu aldığım paket hem ince hem dar kalıp gibi
esmerrmm teletabi yok bende göbek deliginin altina koyuyorum gobek deligini kapatmiyorum . Evet kalibi dar ve küçük. Bide slepynin bezleri kücük nornlade ama baby turco daha küçükmüş 😅
teletabi esmerrmm Ya aslında değildi biliyomusunuz hatta kalıbı çok iyiydi ama değiştirmiş bezleri sanarsınız bezler 90 derecede yıkanmışta çekmiş gibi güccücük 😅
esmerrmm Yigit_Aras9 bence bana gore herzamn kullandigi numaradan bi büyük almak daha iyi cunku bebegin bacaklarini lastik sıkıyor yazık günah aciyorda diyemiorlar 😢 . Bide fazla almamani tavsiye ederim ben hep 60 yada 80 li aliyorum elimde kalmasin diye cok cabuk buyuyorlar cidden 🤧
esmerrmm Yigit_Aras9 bide ben baby turcoya yeni dün gectim ama şöyle bisey duydum 1 nuara pramtre bebege 2 numara yeni dogana oluyor diye demişlerdi demekki hep bir numara küçük baby turco