Bu başlık tam bana göre deyip hemen yazayım dedm. Normal doğum başlığı gördüğüm her yere yazıyorum 🤗 ben en başından beri hep normal doğum düşündüm inandım, çevrem hatta en yakınım annem bile sezaryen ol o sancıyi çekme diyordu, yani sanki sezaryen d hiç ağrı sızı olmuyormuş gibi. Neyse ben vücudum bunu yapacağini aklımda olup ona göre yürüyüşu yapıyordum pozitif düşünüyordum. Ama epidural yeteri kadar araştırmamıs olmalıyım belki her şekilde normal olacak diye bu konu denk gelmedim. Hemşire epidural olacak mı diye sordugnda o ne ya ben bilmem bana yapma bir şey ben sancımi çekiyorm demiştim 😂 toplam 8 saat sürmüştü sancım bunun 5 saati evde geçirdm sonra dayanamadım hastane gittik, nişan su gelme olayı olmadı bende. 5 cm açıklık olmuştu. Bana iğne yapıldı daha da sıklaştı dayanamayacagm dediğim son on dk belki iki üç sancı olmuştu. Doğum gerçekleşmis, ben hâlâ doğdu mu bitti mi oldu mu demiştim 😂 çok rahatlamıştım. Ve hep çevremde bana yazan arkadaş inşallah sizinkid benim gibi normal doğum yaparsınız diye dua edip durdum.🤲🤰🧿