Canım anneler güzel anneler. Ocağınıza düştüm.. öyle bir ates düştü ki içimize.. sizden bana elinizi uzatmanizi istesem uzatır misiniz… biliyorsunuz sma tıp 2 ölümcül bir kas hastalığı 2 yaşına kadar tedavi olunmazsa daha tedavi olmuyor.. dolar bazlı bir ilacı var ve malesef bugün ki değeri 30 trilyona yakın… başkalarına umut olmaya çalışıyorduk… ve ne yazık ki ablamın oğlu 11 aylık sma tip2 olma adayı.. 😭😭😭 ve benim kızımla aralarında sadece 1 ay var o kadar çok benziyorlar ki birbirlerine.. eğer bebeğimizi kara toprağa verirsek çocuğumu alıp ablamın yanına nasıl giderim… öyle acı hikayeler giriyor ki düşünceme.. Güzel yürekli olduğunuzu biliyorum. Kolum kanadım kırık… sizden bana destek olmanızı rica ediyorum. Ve aklınıza da çok ihtiyacım var nasıl para kazanabilirim. Kermes dışında dışardan mal alıp yapmak dışında. Ablam öğretmen oda izin çıkartıp üniversitelerden biseyler toplamaya çalış cam diyor bakkallardan camilerde sadaka kutusuyla biseyler gelse 😓 intagramdan canlı yayınlar yapılıyormuş birazdan bir hesap açmak istiyorum acaba takip eder misiniz. Hastalık kesinlesip valilik izni çıkınca intagramdan bana destek olur musunuz. Size yalvarıyorum. Yardım isteyecek kimsem yok sizden başka.. intagdam kullanımı hakkında da yardımınıza çok ihtiyacım var. Hadi el ele verelim bize umut olun.. 😭😭😭 happy kids uygulamasinda ki annelerle de paylaştım. Instagram hesabi açıldı @alparslanadestek