cigdemkorkmaz Frigg/ bibs/ Avent hangisi sizce ? Kullananlar yanıtlayabilir mi? Aventte renk vs yok cicili bicili mavili falan ben nude renkler istiyorum bunun için diğer İki markada beğeniliyor diye onları sipariş etmek istiyorum sizin fikriniz nedir anneler 🥰
Rum-1 cigdemkorkmaz ahh bende bibs aşığı hamile biri olarak bibs düşünüyodum ama başlığı yapısı bebek emdikçe emziği emzik şişme yapıyomuş ve 1 2 ayda bir değiştrmek gerekiyormuş malum bebeğin bir sürü masrafı olacak zaten ben o yüzden vazgeçtim avent almayı düşünüyorum 🙏🏻
LawyerEce cigdemkorkmaz Philips Avent bebeğin gelişiminde de etkili olduğu söyleniyor. Bibs emziklerin renkli versiyonları da var onlar da güzel. Avent’in bazı mağazalarda güzel renkli olanları da var Philips tavsiye ediyorum iki çocuğumda da o markayı kullandım.
LawyerEce Rum-1 Avent’in emziklerinide 1 ayda bir değiştirmek gerekiyor. Hijyen konusunda. Bütün emzikler böyle açıkcası. Bazı markaların emzikleri çabuk sararıyor.
Ciloobelo Ben avent aldım daha kullanmak nasip olmadı ama bebeğimin seveceğini düşünüyorum bebeklerin %98i avent emziği tutuyormuş zaten bakalım göreceğiz😂