Mrv58 Kizlar bugün kalktım dün akşam fitil kullanmistim afedersiniz birden az bişey su gibi bişey aktı acaba fitilden dolayı akıntı mi su mu geldi 33+3deyim bu arada
Funday35 Mrv58 Fitil atınca sabah fazlasını atıyor ama renkli fitilin rengindeyse fitildir ama su gibiyse biraz takip edin bir daha gelicekmi yada doktora gidin haftanız da büyük
Scb Mrv58 bende şuan enfeksiyondan dolayı fitil kullanıyorum sabah bi kalkıyorum su gibi akiyo islak oluyo ben fitilden diye düşündüm ama benimkini
Gulahmet Mrv58 su bazı insanlarda az az da gelebiliyor eğer tereddüte düştüyseniz doktora gitmenizde fayda var. Geçen gün bende yaşadım akıntı mı su mu bilemedim doktorum mutlaka gel bakmadan bilemeyiz demişti umarım fitilden olmuştur sizinki
Mrv58 Gulahmet inşallah öyledir çünkü şu an başka şehirdeyim hazırlığımi da iki hafta snra yapacam diye yapmadım
Funday35 Mrv58 Bende fitil kullanmıştım bende de böyle oldu ama siz bı taki edin birdaha gelicekmi diye
Mrv58 Funday35 evet vajinal enfeksiyon için iki taneydi üç gün arayla kullanacaktm dün ikincisini kullandm
Mrv58 Funday35 şu an korkuyrm uzandım bir kaç saat takip edip öyle devam ederse acile gitmeyi dusunuyrm