Htc_31 Htc_31 ben son adet tarihime göre 4+3 üm henüz doktora hiç gitmedim 2.gebeliğim 2 yaşında kızım var 7haftalıkken gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymak için bir sıkıntım olmadığı sürece inşallah şuan iyiyim
Umudayolculuk01 Htc_31 ben 5+3 oldum bugün 4+6 da keseyi gördük ama üç seferdir açık pembe leke geliyo bugün gittik kanama alanı yok kese iyi yerde dedi ama arada leke geliyo bebeği göremedik henüz 15 şubata kalp atımı için randevu verdi
Eceakts Umudayolculuk01 sizinle aynı sürecdeyiz sanırım . Benimde 5+2 ufak kanamam oldu geçti çok şükür. Keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz🤰🏼😇
Glsm2323 Merhaba ben 4+5 oldum. Daha önce 2 düşük yaşadığım için şu an da çok korkuyorum salı günü keseyi görmek için kontrole gideceğim
Dlanoglr @Eceissi biz de bugün tam 5 haftalık olduk ben hiç görünmedim doktora kese için de gitmedim 2. Gebeliğim 3 yaşında bir kızım var 7 hastalıkken gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymuş okurum diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi
Htc_31 Dlanoglr bende öyle düşünüyorum canım herhangi bir problem yaşamazsam Allah korusun kanama gibi