Zehrat Merhaba 6 günlük emziriyorum yeni Doğum yaptım göğüs ucum çok yara oldu emzirirken işkence çekiyorum ne zaman ve neyle geçer bilgisi olan var mi
Canimmmm Zehrat geçmiş olsun canım bnm benimde aynı şey başıma gelmişti havucu rendeleyip bir mendilin içine koyup göğüs ucuna koy canm cok iyi geliyor krem önermiyorum çünkü ilaç tadı gelince bebekler tiksiniyo
Minikmucizemveben Hayırlı olsun öncelikle 😊 instagramda ayseebe var onu takip ederken öğrendiğim birkaç bilgiyi söylemek istiyorum meme ucu çıkarmak için şırınga kullanıyorlar iğne olan ucu kesip tıpayı takıyorlar onuda göğse dayayıp çekiyorlar vakum yapıyor bir nevi göğüse 30 40 sn bekletip tıpayı biraz itip sonra memeden çıkarıyorlar çıkan meme ucunu hemen çocuğa tutturuyorlar. Çatlak içinde çevremde hep tahinin üstünde biriken yağı , kantaron yağı , ayva çekirdeği jeli kullananlar vardı memnundular geçmiş olsun 🙋
Ebrar34 Avent göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ediyorum bende berbat durumdaydım aldığım geceden beri faydası var silikon olan değil diğeri 2 li olan biraz pahalı ama çok işe yarıyor. Delikli olanı tak sabah akşam kullan bişey sürmene de gerek yok kendi sütün içinde birikince onun sayesinde yumuşuyor ben 4-5 gündür kullanıyorum 10 günlük bebeğim ve cidden faydası var
Meow Belki beş kere yazmışımdır avent göğüs kalkanı, tahinin üzerinde biriken yağ ve her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı suyla göğsü yıkamak en iyi çözüm