Sevval4 bsnrd Normal doğumda vardı evet mesai saatleri arasında geçerli nedense gece olursa doğum epidural olmuyor 🙄
Asfdg bsnrd ben medarda yaptım ama doğumevide çok güzel yapmışlar baya yeni özel gbi yabancıyım buraya bilseydim oraya giderdim
bsnrd Asfdg bende Medar takipliydim bıraktım burayı çok ovduler bakalm🙂szn doğumunuz nasldi medardan memnun kaldınız mı.
Asfdg bsnrd medardan ilgi konusunda memnun kaldım ama 3 küsür diye girdim 5 küsüre zor çıktım herşeyi paraya çevirmişler
bsnrd Sevilymn merhaba.ozele giderken aynı zamanda da da devlet has. gidiyordum.ve orada doğum yapmaya karar verdim ins.siz peki
Sevilymn bsnrd medara İlknur hanıma gidiyordum fakat klinik açmış kendine şimdi adatipa Meryem hanıma gitmeyi düşünüyorum yeni doğum evinemi gidiyosunuz
Sevilymn bsnrd bende şuan özele gidiyorum ama yeni kadin doğum Hastanesi’nde yapmayı düşünüyorum ama kafam çok karışık
ayshe54 bsnrd ben 27 haftalık perinatoloji bölümüne gidiyorum bide özelde Reyhan kaplan hafızoğluna gidiyorum 🥰 bizim daha yolumuz var sizin bitmiş elhamdulillah