Hilalbasak ZZeynepP1903 cnm bende 16 gun once oldum karnima bastirdilar amaalttan muayeneyi ilk defa duydum😔😔
ZZeynepP1903 Hilalbasak muayene etseler razıyım bildiginiz elleriyle içimi kazıdılar defalarca ve bastırmaları da cabası 😩 sanırım ondan hala altta agrım oluyo
Hilalbasak Leylayz cnm bende yapmadilar com sasirdim yani yapilmasina .Hani karnima bastirdilar ama hicbir aci hissetmedim ben
ZZeynepP1903 Deletedmom62627 elleriyle temızledıler canım doktorum da aynı sekılde yaptı gelen hemsıreler de 🤷🏻♀️
Elfvli ZZeynepP1903 evet bana da yaptılar. 1 kez ama. Bende epidural takılıydi ağrı kesici aldığım için ben hissetmedim . Gaz için ise bol bol yürüyün. Ağrım var dikisim var diye yatmanizi tavsiye etmem. Yürüdükçe o gazı atacaksiniz
ZZeynepP1903 Elfvli yok canım yatmıyorum zaten olabıldıgınce kalkmaya calısıyorum hastanede ıkı gun kaldım zaten ful yürüdüm evede gelınce aynı sekılde
ZZeynepP1903 Kubra-nisan benimde ilk gebelik valla bıktım ya sanki içimde bişe kalmıs hissi gibi agrı var sanırım yaptıklarının etkisi
ZZeynepP1903 babynil valla bende ılk defa duydum yasadım banada tuhaf geldi hatta etrafımdakilere de sordum hıc öyle ıslem yapmamıslar
ZZeynepP1903 Ecemselmaarslan dolasıuorum canım ne kadar agrım olsada kalkıyorum ama bi türlü sancılarım geçmiyor 🤦🏻♀️
ZZeynepP1903 Gmz34- anladım cnm sagolasın ya elleriyle yaptılar bide içime sokup sanada öyle mi yaptılar doktorumuda ayrı cagırdılar o bile yaptı sanırım ben suan onun acısınıda yasıyorum alta vuruyo sancı
Gmz34- ZZeynepP1903 yok öyle olması benim karnıma bastırdılar diye hatırlıyorum sadece .doktor öyle bişey yapmadı .Bir metrelikti acıdı ama sonra geçti yapmadılar.
ZZeynepP1903 Leylayz canım herkese yapılmıyomus demek ki baksana benım basıma geldı sezeryanda sadece alttan sonda takılıyo oda acı vermıyo merak etme
ZZeynepP1903 Oznurakts amin canım Allah razı olsun. İçiyorum o kadar içiyorum ki baska bişe yedigim bile yok. Sanırım bana o temizleme işlemini yapmaları kötü yaptı onun sancılarını da cekıyorum alttan ekstra
ZZeynepP1903 BusrAras- valla bılmıyorum kı cnm sordugumda temızlıyoruz dedı e bi kere anlarımda 4 bes defa yapmak demekki cok vardı kanamam cünkü rahim toplaryacısı agrı kesıcıler ve ıgneler de yaptılar
Leylayz Oznurakts ya bende idrar için olduğunu biliyordum siz sonda deyince kafam karıştı 🤗 arkadaş sondadan bahsetmiyordu içinin birkaç defa temizlendiginden bahsediyordu ya ben onu kastettim ondan korktum