Deletedmom623737 Elztrk Çok normal o haftalarda kilo alınmıyor zaten çok 19 haftaya kadar bende hiç kilo almamıştım sonra yavaş yavaş almaya başlıyorsun 25 e kadar az az aldım kilo sonra iştah artışı oluyor fazlalaşıyor
Zpy Elztrk 19+3 hiç almadım bebek iyi doktorum zayıf olmama rağmen az kilo ile bitirmemi istiyor. Kilo almayışına takılma 💐
Nihal-7 Elztrk 10.haftaya kadar kilo verdim 24 e kadar hiç kilo almadım sonra ister istemez geliyor kilolar bebisler büyüyor 😍🙈
Elztrk Zpy Ezgiulucan Deletedmom623737 Çok teşekkürler kızlar doktor bi sorun olsa söylerdi ama bakışlarından şüphelendim o yüzden sormak istedim sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Karliozlem Elztrk bende 16 haftalık hamileyim 56 yla hamile kaldım halen 56 yım sanırım zayıfladum geri bu kiloya geldim😂
Ozgeozgul Elztrk 0 kilo nasıl oluyor bebek suyu plesantası en azından bunların bi ağırlığı var hiç kilo alınmaması durumunu bir türlü anlayamadım onu çıkarıp mı söylüyorlar size mantıken kafamda oturmuyor merak ettim
Elztrk Ozgeozgul hamilelikten tartıya çıktığımda 61 dim şuan çıkıyorum yine 61 doktor her şey yolunda oldugunu söylüyor