Burcucukk 2 gebelik kaybim vardi, kan pıhtılaşmam varmis. Simdi igne kullanıyorum cok şükür bebeklerim sağlıklı ikiz :) sonuc 1 aya anca geldi benim. İnşallah en kisa zamanda saglikla nasip olsun sana da .
Ayisigi45 Burcucukk guzel kalbinden öpüyorum canim cok sagol allahim kimsenjn kucagini bos birakmasjn insallah
Gul2808 Aylinnnnnnn Aslinda özel devlet fark etmiyor önemli olan dokturuna denk gelmek bende özele gittim gittim hiç bir sorun bulamadilar bnmde 4 düşüğüm var en son düşüğüm de üniversite hastanesine gittim orda çıktı kan pıhtılaşmam 🙄 5. Gebeliğim yarın doğum var 39. Haftada
Fatma4495 Bende iki kimyasal gebelikten sonra yaptırdım kromozlarda yer değiştirme çıktı bende şimdi 9.haftadayım inşallah bi aksilik olmaz bu defa
Burc35 Ayisigi45 Rapor çıkardı doktorum ama ona rağmen kutu başına 10_12 TL gibi ücreti var kutuda 2 tane iğne var canım
Fatma4495 Ayisigi45 genetik tanılı tüp bebek dediler ama maddi imkanım ona yetmiyor maalesef yumurtlama takibiyle normal yoldan denedim bir kere daha
symatk Arkadaşlar benim bebekte kromozom anomali turner sendromu çıktı düşük yaptım bende genetik test yaptırmak istiyorum nasıl bir yol yaptıranlar yardımcı olur mu bu. Durumun tekrar durumu yoktur inşaallah 🤲🏻
Burc35 symatk Üniversitenin genetik bölümüne gitmiştim daha önce düşük olunca yapıyorlar testi bazen 2 yada 3 düşük olmuşsa yapıyorlar hem senden hem eşinden kan alıyorlar sonucun çıkması 2 ayı geçti ozeldede yapılıyor ve daha kısa sürede çıkıyor ama biraz pahalı testler canim
symatk Burc35 parası neyse veririz yeter ki önlemimizi alalım sağlıklı sıhhatli gebelikler yaşayalım 🤲🏻 bir daha tekrarlamasın Mazallah
Tutiko Burc35 riske atılmaz tabiki canm önemsiz degilmgebelikde bunu her doktor da bilmiyor zaten ama hematoloji çok önemser kesnlkle kullan bende ıkımsene once kullandım bebegim sag salim dogdu şükür
Burc35 Tutiko Evet bazı doktorlar bu gen için kullanmaya gerek yok dedi ama doktorum verdi şükür iğne inşallah bende sağ salim kucağıma alırım 🙏
Deletedmom_13 Fatma4495 hikayenizi etkilendim. Genelde kromozom sorunu çıkana tüp bebek öneriler ama sizde doğal olmuş ve devam etmiş. Maşallah 🌸🧿 Bende genetik test verdim bekliyorum. Allah ol deyince oluyor elbet.