bluees1207 Ozgamzeoz biz eşimle bu durumda direk sirkeli suyla gargara yaparız ben gargara yapamıyorum direk öğürüyorum o yüzden ben sirkeli su içerim ama gargara daha iyi geliyor bence dene birde boğaz pastili birazda olsa tahatlatır belki
Ozgamzeoz bluees1207 ben sirkenin kokusunda öğürmeye başlıyorum onu ağzıma sürsem herhalde çıkarırım 🥺
Zehraaaaaaaaaaa Ozgamzeoz benm eşim covid oldu ben test yaptırmadım ama temaslı sayılıyorum yine de ikimizde de hiç bi belirti yoktu. Zaten bugün son gün bitti. Bende gecen gece buz gibi soğuk su içtim 2 yudum ondan sonra olanlar oldu 🙃
bluees1207 Ozgamzeoz evet çok iç açıcı bir koku değil ama organik sirkeler daha lezzetli ve hafif oluyor buna dayanırsanız çok iyi olur bence denemeye çalışın gerçekten iyi geliyor suya karıştırıp için gargara banada çok zor geliyor
Ozgamzeoz bluees1207 bide boğazım kuruyor böyle değişik bir his var boğazımda öksüresim geliyor ama öksürtmüyor . Yanıyor boğazım. Denemeye çalışıcam inşallah başarırım
Busraaydiiin1 Aynı durumdayım 2 gündür boğaz yanmasından öleceğim. Burnumda tıkandı ne nefes alabiliyorum ne bisey. Hamileyken hasta olmak ne kötü birsey. 🥺
Ozgamzeoz Zehraaaaaaaaaaa ay dikkatli ol canım bende test vermedim eşim coronaydı 1 hafta ona baktım sonra ben oldu 🥺
Novaa Ozgamzeoz Cistus antivirus pastil var. O boğaz ağrısına çok iyi geliyor. Hamilelikte de kullanılabiliyor. Elma sirkesiyle gargara da yapabilirsiniz. Geçmiş olsun🌸