Sdnglhn ozumveannesi Bende geçen açtım cevap gelmeyince sildim postu.Özellikle instagramda güvenilir Yasin’i Şerif satan bir sayfa biliyor musunuz ?🌺
Aysegul3418 ozumveannesi ben makrome anahtarlik dagiticam gorumcem yapicak elinden geliyor resim yukleyebilirsem atarim
Gizemmela ozumveannesi benim nikahım kandile denk geldiği için tesbih dağıtmıştım kapıda ödeme seçeneği vardı ve çok memnun kalmıştım şimdi hatırladım sayfayı Burdan bakabilirsiniz isterseniz
ozumveannesi Sdnglhn aynen ya instagramda sanki hepsi dolandırıcı gibi geldi bana. Neredeyse bütün sayfalar aynı fotoları paylaşmış,o yuzden post açtım ama kimsedrn tık yok🙄
Gizemmela Sdnglhn ben tesbih yaptırmıştım yasinde yapıyorlar mevlütte oraya yaptıracağım yine kapıda ödeme seçeneği var bi önceki yorumda ekledim sayfayı filan
Sdnglhn ozumveannesi Evet bence mevlit için gelenlere en güzel hediye,Yasin’i Şerif setleri.Sayfalarda beğeniler 1-2,takipçi sayıları az hiçbirine güvenemedim.
1-2isim baby_home12 var instagramda güvenilir dükkanları falanda var İstanbul Avrupa yakasında olanlar ordan da alabilir kargoyada verebilirler güvenilirler ben nişan süslerimi yaptırmıştım
1-2isim https://instagram.com/baby_home12?utm_medium=copy_link Yaptırmak istediğiniz şeyin resmini atın yapıyorlar ☺️ Bende tekrar oraya yaptırıcam